www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

29 augustus 2007

Nederlands gezin 25 miljoenste bezoeker in Bobbejaanland

Belgisch familiepark blijft ook in ons land bijzonder populair

Een lid van een Nederlands gezin uit het Brabantse Rijen was dit weekend de 25 miljoenste bezoeker van attractiepark Bobbejaanland in Lichtaart in BelgiŽ. Het familiepark van Bobbejaan Schoepen opende

Onder een stralende zon verwelkomde directeur Rudi Rasschaert (links) de 25 miljoenste bezoeker in Bobbejaanland, sinds Bobbejaan Schoepen de deuren van het familiepark voor het eerst opende in november 1961.

De verrassing was groot voor Roy Krutzer uit Rijen (tussen Breda en Tilburg), die samen met zijn echtgenote Yvonne en de kinderen Tessa, Britt en Timo als 25 miljoenste bezoeker de kassa passeerde: "Met het mooie weer wilden we van een rustig dagje in Bobbejaanland genieten. Dat pakt even wat anders uit, in positieve zin dan', zei hij. De familie Krutzer kwam vier jaar geleden voor het eerst in het park.

Levenslang - Naast de fles champagne en de bloemen kreeg de 25 miljoenste bezoeker voor zichzelf en voor het hele gezin een levenslang abonnement in het park. Directeur Rudi Rasschaert bedankte bij deze gelegenheid ook Bobbejaan Schoepen, die sinds 1961 aan het roer stond van het familiepark en drie jaar geleden de sleutels overdroeg.

Verdienste - 'De 25 miljoen bezoekers zijn voor een groot deel de verdienste van Bobbejaan. Dankzij hem is Bobbejaanland een stukje nationaal erfgoed geworden. Zonder hem was het park nooit geworden tot wat het nu is. We zijn trots, dat we het park ook na zijn afscheid verder konden uitbouwen. Sinds 2004 is er voor 16 miljoen euro in nieuwe attracties en nieuwe shows en animaties geÔnvesteerd.'

Populair - Bobbejaanland is ook bij veel Nederlandse gezinnen en hun kinderen een populaire bestemming voor een dagje uit..

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : TourPRess Holland

Terug