www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

1 september 2007

1 t/m 4 september : Meijelse Kermis

Van zaterdag 1 tot en met dinsdag 4 september is het weer kermis in Meijel. Traditiegetrouw staan de kermisattracties op het Raadhuisplein, de Schoolstraat en het Alexanderplein.

Op zaterdag 1 september wordt de kermis feestelijk geopend om 16.00 uur op het Alexanderplein door burgemeester Smulders en schutterij St. Nicolaas.

Aansluitend worden er gratis penningen uitgestrooid vanaf de Safaritrip op het Raadhuisplein.

Op zondag, maandag en dinsdag is de kermis geopend vanaf 14.00 uur. Op de kermis in Meijel zijn diverse attracties aanwezig. Onder andere de kamelenrace, schietsalon, reuzenrad en Safaritrip. Uiteraard ontbreken suikerspin, gebak-, vis- nougatkraam de niet in Meijel.

Om de kermis voor de bezoekers betaalbaar te houden zijn de ritprijzen voor de kinderattracties in overleg met de exploitanten vastgesteld op maximum Ä 1,00.

Speciaal voor de kinderen is er op dinsdag 4 september van 16.00 tot 17.00 uur een kindershow door Maitre Pierre Productions. Na een korte pauze treden tot ongeveer 18.00 uur enkele 'bekende kabouters' op voor de kinderen. Daarna maken deze figuren nog een rondgang over de kermis.

In verband met de kermis worden van donderdag 30 augustus tot en met dinsdag 4 september het Raadhuisplein, de Schoolstraat en het Alexanderplein afgesloten voor alle verkeer. Dit jaar wordt ook de Dorpsstraat, het gedeelte tussen het Raadhuisplein en de Kurversweg afgesloten voor doorgaand verkeer behalve voetgangers. De panden in dit gedeelte van de Dorpsstraat blijven bereikbaar vanaf de zijde van de Kurversweg. De doorgaande route Jan Truyenstraat / Raadhuisplein / Kerkstraat zal gedurende de kermis geheel worden afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers, vanaf de Dorpsstraat tot aan de Kerkstraat. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Donk. Langs deze doorgaande route zal een parkeerverbod aan een zijde van de weg gelden.

Gemeente Meijel en kermisexploitanten wensen u een fijne kermis !!!

Bron :, overgenomen met officiŽle toestemming : Gemeente Meijel

Terug