www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

2 september 2007

Jaarmarkt Etten-Leur

Zondag 9 september veel te zien en te doen op Etten-Leurse Jaarmarkt

Op zondag 9 september a.s. wordt in het centrum van Etten-Leur weer de Jaarmarkt gehouden. De dag duurt van 9.00 tot 17.00 uur. In totaal zijn er 220 plaatsen waarop onder andere 26 standwerkers enthousiast hun waren met veel show aan de man proberen te brengen. Maar er is veel meer…

Op het Raadhuisplein staan voor de kinderen enkele attracties: een draaimolen en minicars waarvan tegen betaling van een nostalgische prijs gebruik kan worden gemaakt. De kinderen kunnen zich hier ook gratis laten schminken.

Op het Raadhuisplein is verder veel animatie te vinden. Er is een podium waarop sport- en dansdemonstraties, diverse mode- en kappersshows, optredens van artiesten en muziek door een dj plaatsvinden.

Verder is er een presentatie van getunede auto’s met vleugeldeuren en er staan enkele informatie- en demonstratiestands opgesteld.

Tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 15.00 uur bezoeken twee clowns de Jaarmarkt om aan jong en oud presentjes uit te delen.

Volgens traditie wordt er een standwerkersconcours gehouden waaruit een koning en koningin gekozen worden. De prijsuitreiking is ’s avonds om 17.30 uur in het Neerlandsch Koffiehuys op de Markt. Inschrijven voor het standwerkersconcours kan ’s morgens bij Café Marktzicht, eveneens op de Markt.

De ondergrondse parkeergarage in het centrum is op zondag 9 september geopend. Wie bovengronds parkeert moet er rekening mee houden dat ook daar betaald parkeren geldt.

De Jaarmarkt wordt gehouden op de Oude Bredaseweg, op de Markt (tot aan de Rochussenlaan en de Lambertusstraat) en op het Raadhuisplein.

Bron, overgenomen met officiële toestemming : Gemeente Etten-Leur

Terug