www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

14 februari 2007

Walibi World zoekt 300 nieuwe medewerkers

Foto medewerkers Walibi World, Copyright Walibi World B.V.

WALIBI WORLD HEEFT NOG PLEK VOOR RUIM 300 SFEERMAKERS

Biddinghuizen, 14 februari 2007 - Walibi World zoekt vˇˇrdat het park haar poort opent op 6 april, nog meer dan 300 sfeervolle medewerkers. Via een speciale website: www.achtbaanvandezaak.nl kunnen ge´nteresseerden de vacatures bekijken en solliciteren. Ook organiseert het park een baneninformatiedag op zaterdag 24 februari.

Gedurende het seizoen, dat dit jaar start op 6 april, werken er meer dan 800 seizoensmedewerkers in Walibi World. Deze medewerkers worden ieder jaar opnieuw geworven en geselecteerd. Een enorm karwei, waar het park tijdens de reŘnie van een aantal weken geleden een flinke stap in de goede richting mee heeft gezet. Toen werden er ca. 200 oud-medewerkers opnieuw aangenomen voor het komende seizoen.

Maar dat alleen is niet genoeg want er zijn nog steeds meer dan 300 banen te vergeven. Daarom organiseert Walibi World op zaterdag 24 februari een Baneninformatiedag voor iedereen die interesse heeft in een baan bij Walibi World. Het bijzondere aan deze dag is het feit dat de bezoekers niet alleen informatie krijgen over de verschillende banen, maar deze ook zelf mogen uitproberen. Iedereen kan aan den lijve ondervinden hoe het is om in Walibi World aan de slag te gaan. Het belooft een bijzondere en vooral interactieve dag te worden.

Ge´nteresseerden die naar aanleiding van hun sollicitatie worden uitgenodigd, wacht geen gewoon sollicitatiegesprek maar een auditie. Tijdens deze audities, die vanaf deze maand weer beginnen, draait alles om "SFEER", waarbij de vijf letters van het woord de eigenschappen weergeven waar een medewerker van Walibi World aan moet voldoen: Spontaniteit, Flexibiliteit, Echt gastvrij, Entertaining en Resultaatgericht.

Walibi World zoekt o.a. medewerkers in de horeca, bij de games en in de winkels van het park. Ge´nteresseerden zijn op zaterdag 24 februari vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur van harte welkom in de Saloon van Walibi World. Hiervoor neemt men de ingang van het vakantiepark van Walibi World en volgt vervolgens de borden "Baneninformatiedag". Meer informatie en de vacatures zijn te vinden op de website: www.achtbaanvandezaak.nl.

Bron : persbericht Walibi World.

Back