www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

6 september 2007

Try-outs AVRO Junior Songfestival in Attractiepark Slagharen!

Op zaterdag 8 september a.s. is het zover: de try-outs van het AVRO Junior Songfestival 2007. Maar liefst 1400 kinderen hebben zich dit jaar aangemeld voor deelname aan het AVRO Junior Songfestival. Na een grootse auditie zijn er 10 finalisten geselecteerd. Zij zullen tijdens de try-outs in Attractiepark Slagharen, gepresenteerd door Sipke Jan Bousema, hun eigen geschreven liedje ten gehore brengen.

Dit jaar is voor het AVRO Junior Songfestival een bijzonder jaar, want de winnaar van de finale zal Nederland vertegenwoordigen in eigen land. Op 8 december staat namelijk Ahoy op zín kop en vindt het Junior Eurovisie Songfestival in Rotterdam plaats.

Attractiepark Slagharen is bekend terrein voor het AVRO Junior Songfestival. In navolging van het succes van vorig jaar vinden de try-outs van het AVRO Junior Songfestival wederom plaats in het Circus/Showtheater in Attractiepark Slagharen. De try-out in Attractiepark Slagharen is de eerste keer dat de finalisten hun vernieuwde liedje, zoals deze ook zal klinken tijdens de halve finales, live gaan zingen voor een publiek.

Voor de bezoekers van Attractiepark Slagharen zijn er in combinatie met een dagje Slagharen kaarten verkrijgbaar om de try-outs gratis bij te wonen.

Alles wat de jonge finalisten hebben meegemaakt en nog zullen meemaken is te zien in de AVRO Junior Songfestival Reports vanaf 18 september om 17.15 uur bij Z@pp op Nederland 3.

Bron, persbericht Attractiepark Slagharen

Terug