www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

9 september 2007

Kermis Etten-Leur Noord

Foto G. SPijkers www.hullygully.nl

door Coen Hagenaars

Vrijdag 7 september 2007 - ETTEN-LEUR - Het Lunapark is een attractie die na jaren afwezigheid weer terugkeert op de kermis in Etten-Leur Noord. Naast de attracties staat er ook een podiumwagen op de kermis waar dagelijks vanaf zeven uur 's avonds diverse optredens worden gehouden door lokale artiesten. Zo maakt de Etten-Leurse zanger Roger Vermeer ook zijn opwachting.

Net als voorgaande jaren wordt er ook een loterij gehouden waar verschillende prijzen zijn te winnen. "Van speelgoed tot huishoudelijke zaken. Voor elk wat wils," aldus kermismeester Henk Neven. De loten zijn gratis en worden uitgedeeld onder de bezoekers.

Naast het Lunapark staan er dit jaar veertien andere attracties opgesteld. Dit zijn onder anderen de botsauto's, de American Wip, touwtje trekken, een draaimolen, een golfbaan, een snackwagen, een nougatkraam, eendjes vissen, mini-cars, bussengooien, een popcornkraam en een oliebollenkraam. De Leurse kermis wordt op zaterdag 15 september om twee uur 's middags geopend door burgemeester Hans van Agt en duurt tot en met dinsdag 18 september.

Zaterdag lopen er een clown en een ballongoochelaar over de kermis. Op zondag zijn de kramen open vanaf één uur 's middags. Op maandag en dinsdag vanaf drie uur 's middags. De kermis sluit iedere dag om middernacht.

De Leurse kermis staat opgesteld op het Van Bergenplein, de Geerkade en gedeeltelijk op de Korte en Lange Brugstraat.

De weekmarkt, die normaal vrijdags op het Van Bergenplein is, staat op vrijdag 14 september op de Korte Brugstraat.

Bron, overgenomen met officiële toestemming : BN/De Stem

Terug