www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

13 september 2007

Kermis Geertruidenberg weer bol van de activiteiten

Van vrijdag 5 t/m dinsdag 9 oktober is het weer kermis in Geertruidenberg, ook deze keer hebben de gezamenlijke kermisexploitanten weer gezorgd voor een aantrekkelijk programma.

Voor de schoolgaande kinderen is er net zoals vorig jaar een kleurwedstrijd waar diverse leuke prijzen te winnen zijn, de kleurplaten dienen voor dinsdag 9 oktober in te zijn geleverd bij de kassa van de Buggy.

vrijdag is het eurodag, alle draaiende attracties kunt u dan bezoeken tegen dit gereduceerde tarief. Zaterdag en zondagmiddag wordt de kermis bezocht door een clown, deze zal de ene dag kinderen schminken en de andere dag vrolijke ballonnen uitdelen, de clown zal beide dagen tussen 3 en 4 op het kermisterrein te vinden zijn. Op maandag 8 oktober omstreeks 19.30 uur zullen een tweetal professionele jumpers van DJ Porny een prachtige demo neerzetten op de kermis in Geertruidenberg. Aansluitend geven zij een korte workshop jumpen voor alle aanwezigen wie ook het populaire jumpen onder de knie willen krijgen. Dinsdagavond om half 8, bij de buggy, is de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd.

Natuurlijk zijn er ook kortingsbonnen, deze zijn te downloaden op www.kermisvoordeel.nl , let wel op dat de kortingsbonnen niet geldig zijn op zondag!

Wij wensen iedereen een gezellige kermis toe, maar met zit programma moet dat geen probleem zijn! Beek en Donk - De voedsel en waren autoriteit (VWA) heeft een technischonderzoek gedaan naar de kermisattractie op een kermis in Brabant, waarbij twee 14 jarige jongens ernstig gewond zijn geraakt. De VWA komt tot de conclusie dat er geen technische tekortkomingen aan de Octopus zelf zijn die hebben geleid tot het ongeval. De gondel kon losraken doordat de beveiliging die losraken moet voorkomen ontbrak. Het ongeluk gebeurde vrijdag 7 september rond 23.15 uur op het Piet van Thielplein in Beek en Donk.

Bron, met dank aan Dhr. G. Zondag, overgenomen met officiŽle toestemming : Gemeente Geertruidenberg

Terug