www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

17 september 2007

Programma Kermis Someren-dorp

In het weekend, van 22 tot en met 25 september 2007, wordt de jaarlijkse kermis gehouden in Someren-dorp. Hieronder kunt u lezen hoe het kermisprogramma er dit jaar uitziet.

Zaterdag 22 september: Opening door Pret Piraat - Om 14.30 uur wordt de kermis geopend door Pret Piraat en zijn maatje. Zij beginnen met een goochelshow met spelletjes, waarbij de kinderen prijsjes kunnen winnen. Vervolgens kunnen alle kinderen op de foto met Pret Piraat. Deze foto’s worden dan dinsdags gratis weer door hem uitgedeeld op de kermis. Tijdens dit programma zullen er ook gratis ritkaarten worden uitgedeeld.

Maandag 24 september: Programma gehandicapten - Op kermismaandag is er van 14.00 tot 15.30 uur een speciaal programma voor gehandicapten. De gehandicapten verzamelen om 14.00 uur bij café Ut Summers Kontakt, waarna ze na een versnapering kunnen genieten van de diverse attracties op de kermis die, indien nodig, hun snelheid zullen aanpassen.

Ballonnenclown + kinderloterij - Om 18.00 uur komt de ballonnenclown “Desalles” een bezoek brengen aan de kermis. Ook is er een kinderloterij met twee superhoofdprijzen, namelijk een portable LCD kleuren-tv/dvd combinatie en een DVD-harddisc recorder. Verder zijn er nog een tiental andere mooie prijzen te winnen. Iedereen tot 16 jaar mag meedoen aan deze loterij waarvan een lot staat op deze pagina. Deze loten dienen op maandag tussen 18.00 en 19.30 uur in de daarvoor bestemde bus gestopt te worden bij de draaimolen. De trekking vindt plaats om 19.30 uur en wordt verzorgd door de clown op het kermisterrein nabij de autoscooter.

Dinsdagavond 25 september: Uitdelen foto’s door Pret Piraat - Om 18.30 uur komt Pret Piraat weer naar de kermis. Hij zal dan de foto’s die zaterdag gemaakt zijn gratis uitdelen aan alle kinderen.

Party Jumpers - Om 20.00 uur wordt er een demonstratie Jumpen gegeven door twee bekende jumpers van DJ Porny met aansluitend een korte workshop voor de aanwezigen die zin hebben om een keer met hen mee te jumpen.

Dit kermisprogramma wordt mogelijk gemaakt door de gezamenlijke kermisexploitanten, café D’n Boemelaer, café ’t Summers Kontakt en Gemeente Someren.

Met dank aan mevr. Helga Roefs, Gemeente Someren

Terug