www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

24 september 2007

Kermis in ‘Mieve’ en ‘Roy’

Oktober is dé kermismaand bij uitstek in Meeuwen-Gruitrode. Van 14 tot en met 18 oktober staat de kermis in Meeuwen en op 21 en 22 oktober kan je bovendien ook in Gruitrode uit de bol gaan. Liefhebbers van lekker ouderwets kermisplezier kunnen ook dit jaar dus weer ruimschoots hun hartje ophalen in onze gemeente. In totaal zullen een 100-tal attracties voor het nodige plezier en vertier zorgen.

Ter gelegenheid van de jaarlijkse kermis kunnen ook dit jaar weer een groot aantal jongeren uit een instelling voor personen met een handicap genieten van een namiddag plezier op de kermis in Meeuwen. Op dinsdag 11 oktober leggen de kermisuitbaters hen uitvoerig in de watten. Dit initiatief van het gemeentebestuur en de adviesraad voor personen met een handicap kan ieder jaar op een groeiende belangstelling rekenen. Ook dit jaar worden weer een 1000-tal personen verwacht.

Schoon volk - Op kermisdinsdag komt er trouwens weer schoon volk langs in Meeuwen. Maar wie dit jaar de kermis met een bezoekje zal vereren houden we nog heel even geheim. Kermisdinsdag wordt in Meeuwen - zoals de traditie het voorschrijft- afgesloten met een met een knallend en spetterend vuurwerk.

Meer informatie: www.meeuwen-gruitrode.be

Bron : Gemeente Meeuwen-Gruitrode.

Terug