www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

6 oktober 2007

Kermis Princenhage

De kermis Princenhage wordt weer gehouden vanaf zaterdag 6 oktober 13.00 uur tot en met dinsdag 9 oktober 23.00 uur. De opbouw van de kermis begint vanaf donderdag 4 oktober. De eerste woonwagens worden op dinsdag 2 oktober verwacht.Bereikbaarheid

In verband met de kermis worden de Esserstraat en de Haagweg (gedeelte vanaf kruispunt Esserstraat / Heilaarstraat tot Haagse Markt) afgesloten. De Haagse Markt is tijdens deze periode moeilijk bereikbaar. Er is een omleidingsroute ingesteld vanaf de Haagweg via de Heilaarstraat en de Pastoor Van Spaandonkstraat, tot aan het bord “eenrichtingverkeer”.

Wij vragen uw begrip voor de eventuele overlast die deze kermis met zich meebrengt.

Wat kunt u op de kermis vinden? : Op het kruispunt Esserstraat/Haagweg vindt u de trip, de autoscooter, de katapult, de jackpot, een bussenspel en pony rijden. Op de Haagse Markt staan onder andere de nougatsuikerkraam, een suikerspin/popcornkraam, grijpautomaten, een lijntrekspel, minicars, de draaimolen, een eendenspel, een klokkenspel, skeebal, aquablasta, pusher, de master, een schietsalon en natuurlijk een snack- en een gebakswagen.

Informatie : Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de marktmeesters van de Gemeente Breda Jan Ooijen, telefoon (076) 529 33 08 of Ad van Emmerik telefoon (076) 529 48 97.

Meldpunt : Met vragen en meldingen over andere zaken die de gemeente regelt, kunt u terecht bij het Meldpunt telefoon (076) 529 48 00. Het Meldpunt is op werkdagen telefonisch te bereiken van 08.00 uur tot 16.30 uur. U kunt uw verzoek ook via het meldingsformulier doorgeven.

Bron : Overgenomen met toestemming van Gemeente BReda

Terug