www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

10 oktober 2007

Zeldzame botsauto gestolen in Hulsel

Foto G. Spijkers , kermis Hulsel 2007

Door onze correspondent Harrie Wenting - Maandag, 08 oct 2007 - HULSEL - Het kermisfeest in Hulsel is door de diefstal van een vrij zeldzame botsauto stevig getemperd.

Chris Plugers, eigenaar van de autoscooters, vraagt zich af of hij Hulsel in de toekomst nog aan zal doen. "Met dit gelazer schiet het niet op. Hadden we beter thuis kunnen blijven. Zo'n karretje kost zo'n 5000 euro, toch een flinke kostenpost."

In de nacht van zaterdag op zondag verdween er een botsauto van het Hulselse kermisterrein. Het gaat een een eenpersoons wagentje. Bedrijfsleider Chris Plugers van de firma Eikemans zag 's nachts al een van zijn autoscooters langs de baan staan, duwde hem eigenhandig terug en legde het bakkie aan de ketting. Eerder in de nacht hadden anderen hetzelfde gedaan. Maar het weerhield de dieven er niet van het wagentje mee te nemen.

Wethouder T. Antonis ziet het verdwijnen als diefstal en niet als vandalisme maar verwijst verder naar het politieonderzoek dat er loopt.

Ook Jeanne Boemaars van de werkgroep 'voorzieningen' die zich dit jaar juist inzette voor een uitbreiding va de kermis heeft er een sik van. "Hier hebben we maandenlang aan voorbereiding inzitten maar als dit soort zaken gebeurt staan we machteloos.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : Eindhovens Dagblad

Terug