www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

25 september 2007

Najaarskermis weer van start

De laatste kermis van het jaar gaat beginnen. Woensdag 26 september om twee uur gaan attracties als de MEGABooster en de Extreme weer draaien i n het stadshart, op het festivalterrein. De kermis duurt tot en met zondag 30 september en is dagelijks van 13.00 uur tot 24.00 uur open. Ritmunten die op woensdag kunnen worden gebruikt zijn te koop op de kermis en nu ook bij VVV Almere in het Stadhuis

Vanaf woensdag 19 september verkoopt VVV Almere drieduizend goedkope ritmunten à 75 cent. Deze munten zijn alleen woensdag 26 september geldig. Met de munt is het mogelijk om een ritje maken in één van de fantastische attracties te maken of in te wisselen bij de oliebollenkraam, de gokbaas, het eendjes vissen, het touwtje trekken of bij elke andere kermisexploitant op het terrein. De tegenwaarde van de munt bedraagt één euro! Per bezoeker kunnen er vier muntjes worden gekocht. Middels deze actie via VVV Almere is het mogelijk om de kermis in Almere voor iedereen betaalbaar te houden.

Vrijdag: Eurodag, nog steeds op stip - Op vrijdag 28 september is de Eurodag. Alle grootvermaak én kinderattracties draaien dan ritten met een normale tijdsduur voor slechts één euro.

Veel attracties en gratis schminken - Op veler verzoek komt de vervaarlijke MEGABOOSTER weer naar Almere. Zes durfals kunnen tegelijk in een ogenschijnlijk klein zitbakje en worden met grote snelheden rond geslingerd. En als je er dan nog geen genoeg van hebt neem je plaats in de grootse schommel van Nederland: De EXTREME. Het is een aantrekkelijke kermis met ruim 30 deelnemers op het Festivalplein. Natuurlijk staat er verder een super polype, de American wipp, de break dance, de supersnelle molen, en de botsauto’s.

Ook voor de kleintjes - De kleinste kinderen krijgen hun kans bij het touwtje trekken, de kinderdraaimolen, het eendjes vangen, een schitterende vliegtuigmolentje, de mini cars en een prachtige familieachtbaan de Big Apple. De gokkers beproeven hun geluk bij de Pusher, de Jackpot, de Balco, de lotenverkoop en de Lucky Cranes. De sportievelingen komen bij de Skeeball, het ballen gooien, bij de Schiettent en de Botsauto’s aan hun trekken. En natuurlijk voor iedereen het overheerlijke ouderwetse snoepgoed. Oliebollen, nougat, suikerspin en popcorn. Een prachtige poffertjeskraam nodigt uit om op het terras te gaan zitten en te genieten van de kermissfeer met op zondag voor de allerkleinsten gratis schminken.

Bron : Persbericht Gemeente Almere

Terug