www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

17 oktober 2007

Angstaanjagende start herfstvakantie

Eerste Halloween weekend in Walibi World een groot succes.

Biddinghuizen, 16 oktober 2007 – Ook dit jaar blijkt het Halloween evenement in Walibi World enorm populair. Met de toevoeging van vele nieuwe extra’s is Halloween dit jaar grootser dan ooit. Duizenden bezoekers voelden zich afgelopen weekend nergens meer veilig in het park… Iedereen die nog niet is geweest, krijgt tot en met zondag 28 oktober de kans om te komen griezelen.

Walibooehh!!! iedere dag tot en met zondag 28 oktober

Overdag kan iedereen gezellig griezelen tijdens Walibooehh!!! Walibiland, het gebied met attracties voor de kleine helden, is omgetoverd tot een groot boerenerf bewoond door de familie vogelverschrikker. Kinderen met ouders kunnen een kijkje nemen in de spookboerderij van deze familie, als ze durven natuurlijk! Maar dit niet alleen… De nare plaaggeest is ontsnapt en dwaalt door het park. De politieagent probeert hem op te pakken. Maar of dit gaat lukken? In de spannende show “Walibi en de plaaggeest”, in het Walibi Theater, ziet iedereen hoe dit af gaat lopen.

Nog 6 Halloween Fright Nights op 19, 20, 21, 26, 27 en 28 oktober

Tijdens de Halloween Fright Nights heersen Dr. Shock en zijn leger van gruwelijke monsters over Walibi World. Bezoekers zijn nergens meer veilig, want in de verschillende Haunted Houses, Scarezones en shows worden ze meegezogen in een bloedstollende avontuur. Dr. Shock breidt dit jaar groots uit met een onder andere een nieuw Haunted House: Club Roxy: After Hours. Deze underground party loopt totaal uit de hand en slaat om in een lugubere en bloedstollende nachtmerrie. Gelukkig onderdrukken harde basdreunen de angstkreten van de bezoekers. Wat er verder nieuw is, wordt nog niet verklapt door het park. Walibi World daagt iedereen uit om het zelf te komen beleven, maar waarschuwt wel dat niemand meer veilig is tijdens deze avonden.

Openingstijden : Tot en met zondag 28 oktober is het park iedere dag van 10.00 uur tot en met 18.00 uur geopend. Op 19, 20, 21, 26, 27 en 28 oktober is het park extra lang geopend van 10.00 tot en met 22.00 uur. Vanaf 18.00 uur beginnen dan de angstaanjagende Halloween Fright Nights. Tijdens deze avonden geldt een adviesleeftijd van 12 jaar en ouder. Kijk voor meer informatie op www.walibiworld.nl

Bron : Persbericht : Walibiworld

Terug