www.hullygully.nl

 

18 Juli 2012 -31 Juli 2012

Tot en met 31 juli elke dag update Tilburgse Kermis en Kermisexpositie Stichting Kermis-Cultuur.

17 Juli 2012

Uden kermis bij top van Nederland

UDEN “ "Alles wat goed is, doe ik nog een keer, zegt Albert Ordelman, eigenaar van de spectaculaire kermisattractie de Inversion XXL. Dat is ook de reden dat de attractie na het succes van 2011 ook dit jaar op de Udense kermis staat.

American Dream at Meadowlands, New Jersey, US, will be a retail and entertainment destination with attractions including themed rides, a waterpark, an ice skating rink, an indoor ski park and theatres.

Bron : Interpark

14 Juli 2012

Rustige kermis in Erp

Minder mensen dan vorig jaar brachten een bezoekje aan het Hertog Janplein. Volgens de exploitanten ligt dat niet aan de vakantieperiode of aan de inwoners van Erp, maar is het een trend die landelijk merkbaar is. Mensen houden het geld op zak. De tijden zijn onzeker, , weet de eigenaar van de botsautos, Voor veel kermisexploitanten wordt het, zeker als het weer niet meezit, een zware zomer. In Erp klonken de afgelopen dagen diverse negatieve geluiden over de staat en uitstraling van enkele attracties. Een begrijpelijke opmerking, maar het een heeft volgens de exploitanten wel met het ander te maken. Als er minder geld wordt uitgegeven schrijven de grotere en mooiere zaken niet meer in voor dit soort dorpskermissen. Tot slot spreekt ook de politie van een rustig en vriendelijk verloop van de kermis.

Bron : Kliknieuws

13Juli 2012

Vers van de pers

Vandaag kwam er een vracht aan dozen binnen bij Stichting Kermis-Cultuur bestaande uit maar liefst 600 boeken. Na ontelbare uren van schrijven, zweten en achter de computer zitten is het boek gereed. Op zaterdag 21 juli zal het boek gepresenteerd worden tijdens de kermisexpositie in Tilburg in het Paleis-Raadhuis waarna het boek in de verkoop gaat op de kermisexpositie.

Bron : Stichting Kermis-Cultuur

12 Juli 2012

Schatzoeken tijdens Piratendag

Kom op maandag 16 juli naar de piratendag op de kermis in Oisterwijk! Vanaf 14.00 kun je (als piraat) de schat komen zoeken en maak je kans op verschillende mooie prijzen. Voor de eerste 10 piraten hebben wij een extra verassing!

Hoe kun je meedoen aan het schatzoeken? - Bij de ingang van het gemeentehuis (De Lind 44) kun je bij de piraten de vragenlijst en de schatkaart halen of je kunt de speurtocht (330 kB) hier downloaden. Zorg dat je voor 17.00 uur je oplossing hebt ingeleverd bij een van de piraten die bij de ingang van het gemeentehuis zitten. Om 17.30 uur zal burgemeester Hans Janssen bij de Kiosk de winnaars bekend maken en de prijzen uitreiken.

Bron : In Oisterwijk

11 Juli 2012

Heftruck gereed voor Tilburgse kermisexpo

Piet Winkelmolen, Secretaris van Stichting Kermis-Cultuur, heeft afgelopen weken hard gewerkt om een heftruck van L'Autopede te restaureren. De doelstelling was om dit te halen voor de Tilburgse Kermiesxpo. De doelstelling van Piet is gelukt getuige de foto's van het fraai gerestaureerde L'Autopede object.

10 Juli 2012

Is het leven leuk op en rond de kermis in Helmond ?

HELMOND - Het is of er komt ongetwijfeld binnenkort een kermis bij in de buurt. Het kermisseiszoen is begonnen.

In Helmond werd donderdag de kermis geopend en Femke de Jong loopt de hele dag mee met de nieuwe kermiscoorrdinator. Ze komt 'thuis' bij kermisexploitanten en hoopt zo een beeld te krijgen van het kermisleven op en rond de kermis.

Bron : Omroep Brabant

9 Juli 2012

Nieuw leven voor kassawagen Hawaii Beach HullyGully.

De Hawaii Beach HullyGully bestaat niet meer maar de kassawagen er van bestaat nog steeds. Deze kassawagen is door de familie Hoving-Maasakkers onder handen genomen en kreeg fraaie paints in de stijl van de Film Grease. De voormalige kassawagen wordt voortaan gebruikt om lekkere popcorn en suikerspin te verkopen. Www.hullygully.nl wenst de familie Hoving-Maasakkers veel succes met hun Suikerspin.

8 Juli 2012

Creating a lasting impression

As the digital revolution continues to grow at a rapid pace, Adrian Lennox takes a closer look at the subtle - and not so subtle - marketing techniques currently flooding the market.

Anyone who has visited a theme park over the last 40 years will understand the sheer power of the rides, attractions and brands contained within leisure venues. From all-pervasive environments and characters such as those conjured up in any one of Disney's sprawling resorts to the individual worlds and atmospheres created within the latest themed rides, the marketing possibilities are almost endless.

Lees verder op " Interpark

7 Juli 2012

Nul boekingen voor Roze Maandag-camping Tilburg Nul boekingen voor Roze Maandag-

TILBURG - Er is nog geen enkele belangstelling voor de Roze Maandag-camping in Tilburg. Tot nu toe heeft er helemaal niemand voor de camping geboekt. Het is de eerste keer dat er tijdens de Tilburgse Kermis een tijdelijke camping wordt neergezet. De driedaagse camping komt in de Muzentuin, achter de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in het centrum van Tilburg. Het kampeerterrein biedt plaats aan vijftig tentjes.

Uit de kast, maar niet in de tent - De komst van de Roze Maandag-camping werd een paar maanden geleden groots Kermiswethouder Joost Moller wist bij de presentatie heel zeker dat het een succes zou worden: "Nu hebben we plaats voor vijftig tenten, maar ik verwacht voor volgend jaar dat we echt moeten gaan uitbreiden."

Ondanks veel publiciteit lijken homo's en andere kermisbezoekers echter geen zin te hebben in een overnachting in een tentje.

'Teleurstellend' - Initiatiefnemer van de Roze Maandag-camping Noud van de Wijngaard houdt hoop maar noemt het gebrek aan belangstelling ook teleurstellend: "We hebben nog meer dan twee weken te gaan en het gaat nog goed komen, denk ik, hoop ik. Als het moet ga ik er zelf slapen, desnoods in mijn eentje. Maar de camping gaat hoe dan ook open, al moet ik de homo's de tent in slaan."

Boeken? - Wel zin in een plek op de Roze Maandag-camping? Boeken kan bij de VVV in Tilburg Voorlopig nog plaats genoeg!

Bron : Omroep Brabant

6 Juli 2012

Roze Maandag catwalk van Amsterdam naar Tilburg

Dragqueens, Imca Marina en 1500 feestende treinreizigers in RozeMaandagExpress

Hoge hakken, valse wimpers en extravagante kleding. Meer dan vijfentwintig dragqueens paraderen samen met 1500 treinreizigers op een roze catwalk van Amsterdam naar Tilburg. Zij doen dit in de RozeMaandagExpress, een speciale trein die feestvierders uit Amsterdam, Utrecht en Den Bosch vervoert naar Roze Maandag, een van de grootste gay-evenementen van Nederland. Roze Maandag vindt plaats tijdens de Tilburgse Kermis en trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers.

De 'roze' catwalk van Amsterdam naar Tilburg wordt muzikaal omlijst door onder andere Imca Marina, jaren achtereen uitgeroepen tot 'koningin van de homo's' en zangeres Miss Brandi Russell en boyband Outrageous. Zijdens Roze Maandag lanceren zij het officiele anthem voor de Gay Pride 2012.De RozeMaandagExpress wordt voor de derde keer georganiseerd. Bij de eerste twee edities was Den Haag het vertrekpunt. Dit jaar heeft Amsterdam de primeur, met een roze catwalk naar Tilburg. Tijdens de anderhalf uur durende treinreis kunnen 1500 feestende reizigers genieten van de roze catwalk met meer dan vijfentwintig dragqueens, meerdere optredens van Imca Marina, een roze discoshow en worden zij ge-styled in de Groom Saloon, aangeboden door Philips. s Avonds vertrekt de RozeMaandagExpress om 22.58 uur. De RozeMaandagExpress wordt aangeboden door de gemeente Tilburg. Een retourtje kost slechts 20,¬ 12,50 of 7,50 (afhankelijk van de opstapplaats). Kaartjes voor de trein zijn verkrijgbaar op: vvvtilburg.nl.

Route - De RozeMaandagExpress vertrekt op 23 juli om 10.11 uur vanaf station Amsterdam Centraal. Imca Marina en meer dan vijfentwintig dragqueens worden op perron 2b ontvangen door de Tilburgse kermiswethouder, Joost Moller. Na Amsterdam maakt de RozeMaandagExpress tussenstops in Utrecht en Den Bosch. Er wacht een muzikaal onthaal op beide treinstations. In Utrecht zingt mannenkoor 'Shansons' de RozeMaandag treinreizigers toe. Muziekorkest 'Predbant' begeleidt in Den Bosch de RozeMaandagExpress op het laatste deel van het traject. De feesttrein komt om iets voor twaalven aan in Tilburg waarna de 1500 roze reizigers zich mengen in het feestgedruis op het stationsplein. Om half een vertrekt de roze karavaan richting het Pieter Vreedeplein. Hier vindt de officiele opening plaats door niemand minder dan Edsilia Rombley.

Bron : Gemeente Tilburg

5 Juli 2012

Kermis in Ysselsteyn

De grootste dorpskermis in de gemeente Venray staat weer voor de deur. Van zaterdag 7 tot en met dinsdag 10 juli staat op het Lovinckplein in Ysselsteyn een gevarieerde kermis opgesteld met wederom enkele nieuwe attracties.

Tijdens deze editie maakt een van Nederlands mooiste rupsbanen, de Amazone, zijn opwachting in Ysselsteyn. Verder staan er voor de eerste keer het loopspookhuis Batman in Town en de Crazy Wave opgesteld. Ook de traditionele botsauto's Crash Cars II ontbreken niet. De kermis bestaat verder onder meer uit een grote nostalgische carrousel, een fotoschietsalon, touwtje trekken, bussengooien, grijpkranen, eendjesvissen en de boksbal.

Bron : Peel en Maas Online

4 Juli 2012

AB IN DIE SOMMERFERIEN

Fur alle Daheimgebliebenen bietet sich ein Kurzurlaub ins Schwabenland an. Der Erlebnispark Tripsdrill erwartet Sie mit uber 100 originellen Attraktionen, die frischen Fahrtwind und erfrischende Abwechslung bieten. Zudem freuen sich rund 40 verschiedene Tierarten im Wildparadies auf die Besucher.

Bron : Persbericht Erlebnispark Tripsdrill

3 Juli 2012

Gewijzigde openingstijden gemeentehuis Asten

Vanwege de kermis in Asten is het gemeentehuis op maandag 9 en dinsdag 10 juli 2012 vanaf 13.30 uur gesloten. Op woensdag 11 juli zijn we u graag weer van dienst tijdens de normale openingstijden.

Bron : Gemeente Asten

2 Juli 2012

In the loop with whitewater

WhiteWater West has announced the opening of the world's first Flatline Loop at Funtown Splashtown USA, in Maine.

The exciting new attraction brings together a true combination of sensations, with riders climbing into an AquaLaunch at the top of the tower.

Following a brief countdown, they then plummet into a 60ft freefall, then speed into a looping waterslide before a final splash into the shutdown lane.

The Flatline Loop is made of SilkTek Translucent fibreglass. WhiteWater's translucent waterslide technology has been developed to produce unparalleled clarity and strength.

Bron : Interpark

1 Juli 2012

Buggybaan Jungle Adventure door brand zwaar beschadigd

De Jungle Adventure Bugybaan van fa Rampen die geparkeerd stond aan de Peizerweg in Groningen is ernstig beschadigd door brand. De brandweer had het vuur snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de buggybaan zwaar beschadigt raakte.Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan

Bron : Fango Kermisfoto

Meer nieuws in Nieuwsarchief