www.hullygully.nl

 

www.hullygully.nl

29 Maart 2012

Nieuwe eigenaar trip (2)

Naast de Shake-it is ook de Number One van eigenaar verandert. De Number One reist voortaan onder Sterrenberg waar voorheen de Groot er mee reisde.

28 Maart 2012

Nieuwe eigenaar trip

De Shake-It Trip van familie Brams heeft een nieuwe eigenaar. De nieuwe eigenaar is Arjaans-Eckelboom.

27 Maart 2012

Unieke kijk achter de schermen van Attractie- & Vakantiepark Slagharen tijdens openingsweekend

Op 30 maart opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen feestelijk zijn deuren voor het nieuwe seizoen. Tijdens het daaropvolgende weekend kunnen bezoekers een kijkje nemen achter de schermen van het attractiebedrijf.

Tijdens de feestelijke openingsdag op 30 maart is de toegang tot het attractiepark gratis en is er veel te beleven. Alle attracties zijn open en RadioNL zendt die dag live uit vanaf het park en doet dat met veel meegereisde Nederlandse artiesten. Om 14.00 uur wordt er door militairen van de Luchtmobiele Brigade van de Free Fall attractie geabseild en wordt het park door het oplaten van honderden ballonnen officieel geopend voor het 49ste seizoen. Nederlandstalige artiesten die komen optreden zijn oa: De Piratentoppers, Peter Beense, Helemaal Hollands, Rene Schuurmans, Willem Barth, Tim Douwsma, Stef Ekkel, Gebroeders Ko, Monique Smit, Django Wagner en Sieneke.

Behind the Scenes - Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april worden bezoekers uitgenodigd een kijkje te nemen bij de verschillende afdelingen van het attractiepark. Uit een peiling die Slagharen heeft gehouden via social media kanalen is naar voren gekomen dat het publiek dat graag wil. Waarschijnlijk naar aanleiding van het in 2010 verschenen tv programma Actie in het Attractiepark. Bezoekers volgen de voetsporen van mascottes Randy & Rosie en komen zo bij verschillende afdelingen, zoals het naaiatelier, de hout- & metaalbewerking, de schilderwerkplaats, in de paardenstallen of krijgen een rondleiding door de attractie Wild West Adventure. Op die plekken staan medewerkers van Slagharen klaar om het publiek in te lichten over de werkzaamheden die er plaatsvinden.

Bron : Attractie en Vakantiepark Slagharen

26 Maart 2012

Seizoenstart In Tripsdrill

Samstag, 31.03.: Saisonstart - Und los gehts! Am Samstag, 31. Marz 2012 offnen wir fur Sie wieder ab 9.00 Uhr unsere Tore. Blumenbeete im ganzen Park sind bunt bepflanzt, Rasender Tausendfussler und die Kaffeetassen erstrahlen in frischem Glanz. Fur rasanten Fahrspas sorgen unter anderem die Holzachterbahn Mammut, die Badewannen-Fahrt zum Jungbrunnen oder der Doppelte Donnerbalken. Im Laufe der Saison entsteht in der Dorfstrasse ein neuer Gebaudekomplex mit vielen Attraktionen, die spielend unterhalten. Gleich zu Beginn der Saison erwartet Sie zudem die Bunte Ostereierei mit farbenfroher Fruhlingsdekoration, einem Osterbrunnen und dem Besuch des Osterhasen an einigen Ostertagen.

Bron : Tripsdrill

25 Maart 2012

Eerste kermis Hullygully Boers.

Op de voorjaarskermis van Helmond beleefde deze hullygully zijn debuut onder de nieuwe eigenaar.

24 Maart 2012

Haal Legoland naar Tilburg.

23 Maart 2012

Parc Asterix to add new coaster

France's Parc Asterix is to add a US 26 Million Dolalr roller coaster to its new Egyptian-themed zone

Bron : Interpark

22 Maart 2012

Number One van Sterrenberg

De Number One Trip heeft een nieuwe eigenaar. De attractie reist tegenwoordig onder exploitant Sterrenberg.

21 Maart 2012

Privilege weer Mavi-Move

De Bidul 'Privilege' van Maxi-Move heeft haar oude naam weer teruggekregen. Bovendien kregen de gondels een nieuw kleurtje.

20 Maart 2012

Drukte in de dierentuin

Het is eindelijk zover. Vanaf vandaag is GaiaZOO samen met vier andere grote Nederlandse dierentuinen dagelijks te zien op SBS 6 in het programma 'Drukte in de Dierentuin'. Het programma liet eerder al het wel en wee achter de schermen van Burgers Zoo zien en in het nieuwe seizoen voegt GaiaZOO zich met Apenheul, Diergaarde Blijdorp en DierenPark Amersfoort hieraan toe. De camera volgt het leven van de dieren en de werkzaamheden van de verzorgers in deze Nederlandse dierentuinen.

Bron : Gaiazoo

19 Maart 2012

Kermis terug in Leusden bij de ijsbreker

LEUSDEN - De kermis keert van 28 tot en met 31 maart terug in Leusden op het parkeerterrein naast De IJsbreker. Leusdense jongeren hebben al sinds het verdwijnen van de kermis aangegeven, dat ze dit evenement graag zagen terugkeren. Met de actie 'Verander Leusden.NL', voortvloeiend uit het visieproject 'De samenleving voorop' afgelopen najaar kwam de terugkeer van de kermis ook weer uitgebreid aan de orde. In het kader van deze gemeentelijke actie was de vraag naar de kermis een van de vijf meest genoemde projecten en werd de draad weer serieus opgepakt. In samenwerking met de gemeente is de IJsbreker aan de slag gegaan en met als resultaat dat woensdag 28 maart de kermis van start gaat. 's Middags om half twee zal burgemeester Annemieke Vermeulen de kermis officieel openen, waarmee het eerste project van 'Verander Leusden.nl' wordt realiteit. Op het parkeerterrein aan de Bavoortseweg treffen de Leusdenaren gedurende vier dagen een gevarieerd aantal attracties met onder andere een draaimolen, een oliebollenkraam, een schietsalon, trampoline, suikerspin, pusher en de traditionele topper de botsauto's Op de eerste middag en avond is het al gelijk 'eurodag' op de kermis met aantrekkelijke tarieven voor alle attracties. Op donderdagmiddag 29 maart is er van half twee tot half vier een speciale kermismiddag voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze kermisbezoekers kunnen dan rekenen op een aantal gratis attracties en versnaperingen. Voor meer info over deze middag kan men bellen met 033-4945691. De openingstijden van de kermis zijn als volgt: Woensdag 28 maart van 13.30 tot 23.00 uur, donderdag 29 maart 15.00 tot 23.00 uur (met van 13.30 -15.30 speciale middag voor mensen met een verstandelijke beperking), vrijdag 30 maart van 15.00 tot 23.00 uur en zaterdag 31 maart van 13.00 tot 23.00 uur.

Bron : Leusderkrant

18 Maart 2012

Ripley's to make a splash in Toronto

Ripley Entertainment has confirmed that it will open a new aquarium in Toronto, Canada, next year.

Bron : Interpark

17 Maart 2012

Gezellige voorjaarskermis op De Brink in Elden

ELDEN - De Brink in Elden zal ook dit jaar weer de plaats zijn waar de voorjaarskermis komt te staan. Van woensdag 21 t/m zondag 25 maart branden de lampjes van de attracties en klinkt de muziek van het feest.

Dorpskermis - De kermis in Elden is al jaren een gezellige dorpskermis in de stad Arnhem, die zich kenmerkt door kleinschaligheid. Hierdoor trekt dit feest een ander soort publiek dan de grote stadskermis en is het ons-kent-ons gevoel er groter.

Botsplezier - Gezinnen met kinderen vinden er dan ook moeiteloos hun draai. Ook dit jaar komen de botsautos met de felle kleuren voor eindeloos botsplezier. De jongste jeugd rijdt mee in de draaimolen. Minicars crossen rond en er zijn prijzen te winnen met het blikken gooien. Met het touwtje trekken is het altijd prijs. Voor de hele familie wordt een grote rupsbaan neergezet. Bovendien kan met een hoop sensatie beleven in de Magic Star, de vliegende bank. Op zondag zorgt een clown voor het nodige vermaak. In twee horecagelegenheden is het heerlijk toeven na een wandeling over het kermisterrein. Vijf dagen lang plezier. Dat is wat de kermis in Elden belooft. Elke dag is het terrein geopend na schooltijd en het feest duurt tot elf uur savonds.

Bron : De Weekkrant

16 Maart 2012

Rene Froger in Preston Palace

Tijdens een geheel verzorgde avond van 14 april een optreden van Rene Froger! Het nieuwe album van Rene Froger heet Froger. De Amsterdammer had geen betere titel kunnen kiezen, want voor het eerst in zijn lange carriere verwerkte de zanger zelf zijn persoonlijke ervaringen in de liedjes. Ik was onzeker over mijn teksten. Ik vroeg me af: zitten de mensen hier wel op te wachten?

Door zijn concerten met de Toppers en tv-programmas als Effe geen cent te makken en Helemaal Heppie zou je haast vergeten dat Rene Froger in eerste instantie natuurlijk gewoon zanger is. En niet zomaar eentje. Dit belooft een spetterende avond te worden! Boek nu voor de speciale online prijs van 45,00 Euro

Bron : Preston Palace

15Maart 2012

Kermis in Hoofddorp

HOOFDDORP - Ook dit jaar is er weer kermis in het centrum van Hoofddorp. Vanaf vrijdag is de kermis geopend op de parkeerplaats van de Nieuweweg en de Kruisweg, aan de noordkant van het Raadhuis. Op het plein staan tal van attracties opgesteld; van botsautos en ballengooitenten tot aan een heuse poffertjessalon. De kermis blijft tot en met 25 maart op de parkeerplaats staan. De gemeente heeft alle omwonenden netjes van te voren ingelicht.

Meerradio

14 Maart 2012

Horecabestedingen 2011 gestegen in attractiepark Slagharen

Op 30 maart opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen de deuren voor het nieuwe seizoen. Na een succesvol 2011 heeft Slagharen de winter gebruikt om te werken aan nieuw entertainment, onderhoud en extra attractie, zoals de Indian Pony Ride. Het afgelopen jaar is voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen zonder meer succesvol verlopen. Niet direct in een toename van het aantal bezoekers, maar vooral in een stijging van de gemiddelde bestedingen. Ondanks een stevige recessie zijn de gemiddelde bestedingen van de accommodaties, in winkels en het entreekaartje gestegen. Door het nieuwe horecabeleid gericht op diverse en gezondere consumptie is de besteding binnen de 20 uitgiftepunten zelfs meer dan gemiddeld gestegen.

De directie heeft in 2011 ingezet op het organiseren van grote evenementen in samenwerking met bekende media, zoals SBS6. Daarnaast heeft het attractiepark ook een drietal eigen evenementen verder in de markt gezet, te weten Mardi Grass in de zomer, de Miracle of Lights in de herfst en Winter Slagharen. Met name Winter Slagharen in december was voor Slagharen buitengewoon, omdat het park voor het eerst sinds haar oprichting operationeel was tijdens de winter. En met succes, want op sommige dagen bezochten zelfs meer dan tienduizend mensen het park.

Nieuw in 2012 - In 2012 komt Attractie- & Vakantiepark Slagharen met een aantal nieuwe activiteiten. De Western Village Stuntshow is vernieuwd en er is een geheel nieuwe show van het bekende Italiaanse Clownstrio Caveagna. El theatro - het 4-D theater kan in het nieuwe seizoen door verblijfsgasten gebruikt worden als bioscoop en de afdeling horeca voegt in 2012 een Italiaans restaurant aan het assortiment toe. Tot slot komen - na aanhoudende vragen - de ponys weer terug in Slagharen. In de Indian Pony Ride kunnen kinderen onder begeleiding een rondje op een pony rijden. Het nieuwe seizoen wordt in het openingsweekend (30 maart t/m 1 april) spectaculair gestart met een uniek kijkje achter de schermen. Wat er allemaal te zien en te doen zal zijn, wordt later bekend gemaakt.

Bron : Persbericht Attractie & Vakantiepark Slagharen

13 Maart 2012

Vier dagen kermis in Bussum

12 mrt-Bussum - De traditionele familievoorjaarskermis komt weer naar Bussum. Kermisondernemers bezetten het Raadhuisplein van vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april. Dat betekent weer vier dagen lang vertier in Bussum.

In een tiental attracties kan de jeugd zich vermaken op het plein voor het gemeentehuis aan de Brinklaan. Vanwege de voorjaarskermis is het parkeerterrein niet te gebruiken.

Autobezitters kunnen hun voertuig daar niet kwijt tussen donderdag 29 maart 18.00 en dinsdag 3 april 8.00 uur. Wie naar het gemeente huis gaat of de kermis wilt bezoeken, krijgt het advies om de fiets te pakken.

Bron : Gooische TamTam

12 Maart 2012

Kermis 2012 : Het 'meisje zonder hoofd' keert terug op de Nederlandse kermis

Geachte dames en heren, beste relatie,

sideshows, rariteitenkabinetten en kijktenten zijn tegenwoordig een zeldzaamheid op kermis en festivals.

Als een van de laatste reizende variete- en sideshow-companys in Europa, presenteren PARADOX SIDESHOWS een selectie van unieke curiositeiten, mysterieuze show-acts en verbluffende illusies. Alles levend te zien!

- ILONKA, het meisje zonder hoofd.

- MARIE-LOUISE, de vrouw zonder onderlichaam.

- VOLTARE, het elektrisch wondermens.

- JULA, het Gorilla-Girl.

- RAMONA, de levende gasmeter.

- PinUp-varia

- BURLESQUE Show.

...en heel, heel veel meer.

Bron : Persbericht Paradox-show

11 Maart 2012

Eurofamiliedagenbij jaarlijkse Ambelt Voorjaarskermis Zwolle

Op vrijdag 23 maart opent de 59e editie van de Voorjaarskermis van de Ambelt, de enige kermis in Nederland met de opbrengst voor het goede doel. Naast talloze aanwezige attracties worden er ook speciale activiteiten georganiseerd. De kermis, gehouden aan de Turfmarkt, wordt om 19.00 uur opengesteld voor het publiek met een half uur gratis draaien. Ook zijn er kortingsacties in omloop.

Bron : Nujij

10 Maart 2012

Jubileum project Autopede.

Piet Winkelmolen, Nederlands grootste Autopede-liefhebber, presenteert zijn nieuwste project in de vorm onder het motte " jubileumautopede". Een intensief gebruikt en versleten Autopede-wagen is weer helemaal liefdevol opgekanpt. De wagen krijgt ook nog als decoratatie een afbeelding van het boek dast Piet Winkelmolen schreef over Autopede.

Voorheen" :

9 Maart 2012

Connecticut park to open for 105th season

One of the oldest amusement parks in the US is set to open for its 104th season this year, complete with a new ride and special visitor offers.

Bron : Interpark

8 Maart 2012

Disco Dancer Hully Gully on-line

Sinds een paar dagen is de website van de DiscoDancer Hullygully on-line. De website is te vinden op www.discodancerontour.nl

7 Maart 2012

Streep door Wernhoutse kermis

WERNHOUT - Vanwege financieel-economische redenen is een jaarlijkse kermis in Wernhout niet meer haalbaar. Daarom is besloten dit jaar geen kermis meer te organiseren in Wernhout. Dat meldt secretaris Bronek Parol van de Stichting Dorpsraad Wernhout.

Bron : Internetbode

6 Maart 2012

Circus-Carrousel met BE-truck te koop

De molen is uniek en is de eerste die in deze hoedanigheid in Nederland te zien is. Geheel met de hand gedecoreerde olieverf-panelen in circussfeer uit de jaren 20-30, en rijkelijk voorzien van de nodige krullen, koperen stangen en verlichting. De attractie is gebouwd op een oplegger, met een vaste kassa op de wagen, voorzien van achterfronten.

De molen verkeerd in een perfecte staat van onderhoud!

Algemene info draaimolen

Bouwjaar 2002 (Nederlands Fabrikaat Wood Design)

Lengte 9 meter en een benodigde totaalbreedte van 6 meter, de hoogte bedraagt 5,5 meter

Aantal zitplaatsen: 30 stuks

Autopede attributen

Stroomaansluiting: 380V en 220V

Voorzien van een eigen muziek- en omroepinstallatie .

Jaarlijkse keuring door M.K.B. Nederland .

De opbouwtijd met 2 personen bedraagt 2,5 uur, de afbouw 1,5 uur

Zie ook onze website: www.fairfun.nl

Bron : Frans van Morkhoven

5 Maart 2012

Alton Towers Resorts nemesis Sub-Terra egg found homeless and unwanted

Alton Towers Resorts Nemesis Sub-Terra egg, one of the eggs in Londons The Big Egg Hunt, has caused controversy today for being too scary. Already rejected by Canary Wharf, Covent Garden and Primrose Hill, the egg has had numerous doors shut in its face.

The Big Egg Hunt showcases over 200 uniquely crafted eggs, created by leading artists, designers and jewelers and are all scattered around the capital in allocated hidden locations. However, this morning four men in biohazard suits were spotted removing the gruesome Nemesis Sub Terra alien egg from London Carnaby Street after it was deemed too ugly to be homed in one of the capitals tourist hotspots.

The Nemesis Sub-Terra egg has been created as part of the launch of Alton Towers Resorts terrifying new attraction, Nemesis Sub-Terra. Opening on 24 March, and unlike anything seen before in the UK, Nemesis Sub-Terra is based upon the alien back-story of the original Nemesis rollercoaster. Nemesis Sub-Terra takes guests into a restricted facility deep underground where a system of hidden caves has been discovered, as it emerges that the Nemesis site, first excavated in 1994, is not all it seems! Even the bravest of thrill seekers in Britain will struggle to keep their cool as the fear of the unknown creeps up on them and they realise their worst nightmare underground!

Katherine Duckworth from Alton Towers Resort commented, The other eggs are all so beautiful and eye catching, but thats resulted in this nightmare of our ugly egg becoming homeless. Several of the locations called us at the last minute to say that our Nemesis Sub-Terra egg was just too repulsive for their area, even if it was hidden! Our egg was always supposed to be scary to represent the theme of the new attraction, but we never expected this kind of backlash

The egg is temporarily residing in St Christophers Place, but a spokesperson from the area has confirmed that they will not keep the egg for the full 40 days, but how long its able to stay is unknown For more details on Alton Towers Resort and Nemesis Sub-Terra visit Alton Towers

Bron : Alton Towers

4 Maart 2012

Kermisexploitanten willen weer terug naar binnenstad Meppel

Meppel - Het leek er op dat er nooit meer een kermis in de Meppeler binnenstad zou komen. Als het aan aan het exploitatiebedrijf Bosma-Leusink ligt, is er tijdens de eerste week van de zomervakantie ( 16 tot en 26 juli) toch gewoon weer kermis in de stad. De kermisexploitant heeft onlangs vergunning aangevraagd om van de eerste tot en met de tweede Donderdag Meppeldag een lunapark in te richten op de Groenmarkt, Prinsenplein en Kromme Elleboog.

Bron : Nujij

3 Maart 2012

Woman wanted

Women Wanted is de nieuwe avond uit van Preston Palace. De dames worden extra verwend met dameskorting, lady workshops, prachtige prijzen en een goed gevulde goodiebag.

Bron : Preston Palace

2 Maart 2012

Cartoon Network waterpark to open in Thailand

Global television network corporation Turner Broadcasting System has unveiled plans to develop the world's first Cartoon Network-themed waterpark.

Bron : Interpark

1 Maart 2012

Nieuwe familie-achtbaan in Duinrell

Na de Falcon in 2009 hebben we dit jaar weer een gloednieuwe aanwinst in het attractiepark. In deze familie-achtbaan, met 361 meter de langste achtbaan van Duinrell, vliegt u in een spannende rit als het ware tussen de bomen door. Beleef vrolijke familie-momenten die u niet snel zult vergeten. En binnenkort maken we de naam bekend.

Bron : Duinrell Wassenaar

Meer nieuws in Nieuwsarchief