www.hullygully.nl

 

Mei 2014

31 mei 2014

Pinksterkermis Geldern

30 mei 2014

Skyfall

Nieuw op de Duitse kermis is de Skyfall. Helaas is het niet gelukt om deze attractie naar de Tilburgse kermis te halen. Parijs lukt het wel om de attractie binnen te halen op de Foire du Trone De attractie Skyfall stond , toeval of niet, naast de Moonraker. En net als Skyfall is Moonraker een titel van een James Bond film.

29 mei 2014

Luna Park Antica

Wasserburger Frühlingsfest

23 mei 2014

Kermis Ooltgensplaat 21/24 mei

Verwacht worden : Trip, Autoscooter, Gebakkraam, Churros, Bussensport, Kanalenspel, Draaimolen, suikerspin, Trampoline, Schietkraam, Lucky Cranes en Lucky Duck.

Bron : Kortingsbonnenboekjes

22 mei 2014

Kermis Heerenveen 2014

21 mei 2014

Kermis Eemnes 2014 20 t/m 24 mei

Verpacht : Autoscooter, Crazy Wave, Draaimolen, Suikerspin, Gebakkraam, Lijntrekspel, Balco Rotor, Minizweefmolen, Lucky Cranes, Lucky Duck, Churos, Trampoline, Convoy, Minicars en Waterballen

Bron : Kortingsbonnenboekjes

Lochem Keidagen 2014

19 mei 2014

The Predator

In Aachen stond de Star Tour van Löffelhardt. Deze attractie reisde voorheen als Transformer 2 en Stargate rond en reist sinds dit seizoen als 'Predator' onder exploitant Löffelhardt.

18 mei 2014

Sacramento Country Fair

17 mei 2014

Geboorte-explosie in Nederlandse dierentuinen

In drie verschillende dierentuinen zijn vrijdag dieren bijgekomen. In Diergaarde Blijdorp in Rotterdam mocht een jonge kameel voor het eerst naar buiten, in Dierenpark Emmen is een olifant geboren en Artis mocht een giraffe verwelkomen. Rob Doolaard/Diergaarde Blijdorp Geboorte-explosie in Nederlandse dierentuinen Fotoserie Video Het is de derde kameel die in korte tijd is geboren in de dierentuin. Blijdorp heeft nu zeven kamelen. Het dier is al een aantal dagen oud, maar mocht nu voor het eerst naar buiten. Het beest mocht eerst een aantal dagen niet naar buiten uit angst dat de kameel zou worden overlopen door de andere beesten. Volgens de dierentuin is het dier nu sterk genoeg om te kunnen spelen met de andere kamelen.

Olifant - In Dierenpark Emmen is in de nacht van donderdag op vrijdag een olifant geboren. Het dier, genaamd Radza Junior, mocht om 13.00 uur voor het eerst naar buiten. De olifant is vernoemd naar zijn overleden vader Radza. Het is voor het eerst sinds een klein jaar dat er weer een olifantje in Emmen is geboren.

Giraffe - Ook in Artis is op vrijdag een dier geboren. Vrijdagochtend vroeg werd een mannetjesgiraffe geboren in de Amsterdamse dierentuin. Door de geboorte heeft Artis nu acht giraffen. Nooit eerder was de kudde giraffen zo groot. De jonge hengst kwam als een verrassing. Een medewerker van Artis zag het girafje buiten op het perk liggen en belde meteen de dierenverzorgers. Inmiddels is het jonkie binnen en drinkt hij al goed bij zijn moeder. ''Hij maakt een sterke indruk'', liet de dierentuin weten. De giraffe blijft de komende dagen op stal. Een jong mannetje uit de kudde dat enkele jaren geleden in Artis is geboren, vertrekt spoedig naar een dierenpark bij Londen in het kader van een Europees fokprogramma. De giraffes krijgen er binnenkort echter weer een soortgenoot bij, want een van de andere merries is ook drachtig.

Bron : www.nu.nL

16 mei 2014

Honolulu fair

15 mei 2014

Queenmania in Preston Palace

Queenmania

Het was 24 november 1991 dat Queen-zanger en boegbeeld Freddy Mercury overleed. Minder dan een jaar later werd in Tsjechië QueenMania opgericht. Dit muzikale eerbetoon aan een geniaal artiest en fenomenale rockband maakte sindsdien wereldwijd naam en faam. Zanger Peter Paul Pacut zet op het podium een levensechte Mercury neer, compleet met alle karakteristieke showelementen. Doe je ogen dicht en je hoort Freddy Mercury. Ook de rest van de band heeft zich helemaal ingeleefd in de optredens zoals Queen die in de jaren 70 en 80 te beste gaf. Dat maakt van een optreden van QueenMania een belevenis, zowel voor echte Queen fans als voor elke andere muziekliefhebber. QueenMania treed inmiddels al weer 20 jaar zeer succesvol op voor vele grote publieksevenementen. De band wordt alom geprezen als beste Queenshow ooit en mocht dan ook al talloze onderscheidingen en prijzen in ontvangst nemen. Op 17 mei 2014 treedt Queenmania op in PrestonPalace

Bron : Preston Palace

14 mei 2014

Dordt in stoom

13 mei 2014

Vliegtuigmolen Surkol in premiere

De nieuwste aanwinst van de familie Marc en Remco Surkol is in premiere gegaan.

Bron en foto : Alain Andries

12 mei 2014

Funfair Hanley

Funfair St. Hanley

11 mei 2014

Allround in Oud Valkveen

Pretpark Oud-Valkeveen heeft sinds kort een Allround in gebruik. De attractie wordt in het pretpark 'Zwierezwaai' genoemd'.

10 mei 2014

Steglitzer Woche

9 mei 2014

Slagharen in top vijf pretparkvakanties in nederland

Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen onderscheiden de tien meest kindvriendelijke pretparkvakanties van Nederland en Europa met het Kids PretparkTip! Keurmerk. Uniek aan dit initiatief is dat er wordt gelet op zowel de beoordeling en kinderfaciliteiten van het pretpark, als van de eigen accommodatie. In 2014 wordt het Kids PretparkTip! Keurmerk voor het eerst ook toegekend aan de tien beste pretparkvakanties in eigen land. Attractie- & Vakantiepark Slagharen scoort direct hoog.

Nieuws uit Attractie- & Vakantiepark Slagharen In voormalig “Ponypark Slagharen” keert het oorspronkelijke succesnummer in een eigentijds jasje terug. In een afgebakende gebied – De Slagharen Ranch – kunnen gasten een Buffalo Ranch House huren met een eigen pony bij de accommodatie. Cowboy Buffalo Joe is gevraagd om toezicht te houden op dat de pony’s goed verzorgd worden door de kinderen.

Kids Vakantiegids Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee maar per jaar in een oplage van 100.000 en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website Kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 2,5 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Zoover vakantiebeoordelingen Zoover is de grootste vakantiebeoordelingensite van de Benelux. Met jaarlijks 150 miljoen bezoekers is Zoover voor veel reizigers het startpunt van een geslaagde vakantie. Accommodaties, bestemmingen en points of interest worden beoordeeld door reizigers op verschillende aspecten waaronder kindvriendelijkheid. Zoover exploiteert de labels Zoover, VakantieReisWijzer, weeronline.nl en Meteovista en is actief in 25 landen. De website bevat meer dan 2 miljoen beoordelingen en ruim 290.000 accommodaties in 43.000 bestemmingen wereldwijd.

Bron : Attractie & Vakantiepark Slagharen persbericht

8 mei 2014

Festdager Heggedal Norway

7 mei 2014

Restyle buggies

De Eurocarbuggies van exploitant Brunselaar heeft een restyle ondergaan. De gerestylde attractie heet nu Caribbean Buggy

6 mei 2014

Draaiorgelfestival Groningen 17 mei

5 mei 2014

Pony's aangekomen in Slagharen

Op vrijdag 25 april jl. zijn de eerste gasten ingecheckt voor het ponyarrangement op de Slagharen Ranch. Uniek, want de pony’s bij het huisje zijn na decennia weer terug in Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

In voormalig “Ponypark Slagharen” keert zo het oorspronkelijke succesnummer in een eigentijds jasje terug. In een afgebakende gebied – De Slagharen Ranch – kunnen gasten een Buffalo Ranch House huren met een eigen pony bij de accommodatie. Cowboy Buffalo Joe is gevraagd om toezicht te houden op dat de pony’s goed verzorgd worden door de kinderen. Een bijzondere gebeurtenis, aldus Algemeen Directeur Angelique Klar. “Na jaren van afwezigheid is het een feest om deze vrolijke viervoeters op het park te hebben. De eerste reacties van de gasten zijn ook erg positief, vooral over het feit dat de gasten niet alleen een pony bij de accommodatie hebben, maar ook workshops kunnen volgen waardoor kinderen veel leren over de dieren”.

Bron : Persbericht Attractie & Vakantiepark Slagharen

4 mei 2014

Volksfest Gmund

3 mei 2014

Turnhout rond om de kade

2 mei 2014

Nebraska State Fair

1 mei 2014

Bert en Ria in Turnhout

Meer nieuws in Nieuwsarchief