www.hullygully.nl

 

31 Oktober 2012

Mach 5 voor Nederland

Exploitanten Harms en de Vries kondigen voor de Nederlandse kermissen in 2013 de Mach 5 aan. Een booster van 55 meter hoog.

Bron : Jean de Vries

30 Oktober 2012

Ladies night bij Preston Palace

Op zaterdag 10 november organiseert Preston Palace Women Wanted. Een uitgebreide Ladies night die om 19.00 uur begint in het Almelose uitgaanscentrum. Vanwege het grote succes van de drie vorige damesavonden, verwacht Preston Palace nu ook weer veel bezoekers.

Veel voor vrouwen - Tijdens deze damesavond is de Preston Hall speciaal ingericht voor de dames tussen 19.00 uur en 21.30 uur. In deze tijd kunnen de dames diverse stands bezoeken met allerlei zaken die vrouwen interesseren. Zoals een kleurenanalyse, cupcake-workshop, voedingsadvies, sportadvies, mode, cocktails, decoratie, make-up en sieraden.

Verloting & goodiebag - In de Preston Hall wordt er een modeshow door Shoeby gepresenteerd met de nieuwste mode en laatste trends. Bij de stand krijgen de dames persoonlijke tips en de kleding en gadgets aanschaffen. Daarnaast verzorgt Ladies Sport Almelo een sportieve presentatie en is er om 21.30 uur een spannende verloting waarbij de dames o.a. een roze fiets, een 10-persoons cocktail workshop en een Ipad kunnen winnen. Tevens ontvangt elke dame na afloop een goedgevulde goodiebag.

Uitgaanscentrum - Naast het aanbod in de Preston hall genieten de dames ook in het uitgaanscentrum van uitgebreide buffetten, lekkere drankjes, de indoor-kermis, spelactiviteiten en entertainment. Het uitgaanscentrum van Preston Palace is tijdens de Ladies night wel toegankelijk voor heren. De reden dat deze avond dus meer voor vrouwen, maar ook genoeg voor mannen biedt.

Standhouders - De volgende standhouders zorgen ervoor dat de vierde editie van Women Wanted ook een groot succes gaat worden: O.a. Boerderij Spa, Joni Patty, De Noodtzaak, Wijnkooperij Klosters, Magic Body Fashion, Noor Sieraden, Olijftak, Jo Leloux, Ladies Sport Almelo, Shoeby Almelo, Beautysalon Life, Service 4 Hair, Oriflame, Cakecorner, Oma Baktaart, Events in Twente, Cointreau, Christal Clear, Allure Hair & Beauty, Sabrinas hair & make-up, Powerfull Colours en Grolsch.

Reserveren - De damesavond kan simpel en gemakkelijk online worden gereserveerd via www.prestonpalace.nl Maar zijn er vragen, dan kan er ook telefonisch contact op worden genomen met de Afdeling Reserveringen via 0546-542121.

Bron : Persbericht Preston Palace Delen:

29 Oktober 2012

Autoscooter Kog

De autoscooter van Hendrickx is van midden dit jaar over genomen door Kevin Kog. Kevin Kog helpte vroeger op de kermis bij een paar exploitanten en heeft nu dus zijn eigen autoscooter.

bron : Alain Andries

28 Oktober 2012

World's largest marine park to open in Singapore /

The world's largest oceanarium is set to open at Resorts World Sentosa (RWS) in Singapore on December 7.

Adventure Cove Waterpark will house more than 100,000 marine animals of around 800 species in more than 60 million litres of water.

Bron : Intepark

27 Oktober 2012

Tilburg 2013

Over slechts enkele weken is er alweer de inschrijving voor Tilburg 2013,dit jaar voor het eerst in november, hiermee is de inschrijving met bijna twee maanden vervroegd, dit zodat de exploitanten eerder weten of ze een plaats hebben in Tilburg en anders nog tijd genoeg hebben om hun route te plannen.

Bron : Nieuwsbrief Fango Kermisfoto

26 Oktober 2012

Preston Palace verwelkomt kinderafdeling ZGT Almelo

Op woensdag 7 november stelt het Almelose hotel en uitgaanscentrum haar deuren open voor de patientjes van de kinderafdeling ZGT Almelo.

Zorgeloos - eze middag is ervoor om de kleintjes even helemaal kind te laten zijn. De kinderen worden verwend met poffertjes, patatjes, limonade en natuurlijk mogen ze lekker spelen, roetsjen, ravotten, klimmen en klauteren in de nieuwe spelotheek. Uiteraard zijn de mascottes Preston en Alice ook van de partij.

Ontspannen - Spijtig genoeg is een gezond leven niet voor iedereen weggelegd. Vooral wanneer een kind op jonge leeftijd met de wereld van doctoren en ziekenhuizen wordt geconfronteerd is dat heftig en is er weinig ruimte voor bijvoorbeeld een ontspannen uitstapje.

Gezond - Daarom zet Preston Palace zich samen met ZGT in om de kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen. Preston Palace sponsort de middag, ZGT zorgt voor de begeleiding, bestaande uit medici, ouders en vrijwilligers. Enkel door belangeloos optreden is het mogelijk om deze kinderen optimaal te laten genieten. Ze vergeten hun dagelijkse beslommeringen en doen weer nieuwe energie op. een ding is zeker, genieten is gezond!

Bron : Persbeicht : Preston Palace

25 Oktober 2012

Wereldrecordpoging Thriller Dansen l

Op zaterdag 27 oktober vindt er een wereldrecordpoging plaats van dansers die op 169 plaatsen ter wereld gelijktijdig de clip Thriller van Michael Jackson zullen dansen. De officiele Nederlandse delegatie kon geen beter decor vinden dan onze Halloweenavond

Bron : Toverland

24 Oktober 2012

Legaal plunderen 4 november in Tripsdrill

Am Sonntag, 4. November endet die Saison im Erlebnispark. An diesem Tag durfen ab 16.00 Uhr alle Kurbisse von den Dekorationen zum Altweibersommer geplundert werden. Also, greifen Sie zu und nehmen am letzten Saisontag nachmittags so viele Kurbisse mit nach Hause, wie Sie tragen kunnen.

Bron : Tripsdrill

23 Oktober 2012

Donkey Kong heeft een nieuwe eigenaar. De attractie die afgelopen jaar in Nederland reisde onder exploitant Verwijk gaat in Belgie reizen onder exploitant MIchielsen-Boonen.

Bron : Alain Andries

22 Oktober 2012

2,5 Miljoen lichtjes schitteren in Slagharen

Tot en met 4 november is vrijwel elke dag de Miracle of Lights in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd in het park en wordt door de gasten enthousiast ontvangen.

De Miracle of Lights Parade zorgt ervoor dat in de donkere dagen extra licht wordt toegevoegd aan het park. De parade bestaat uit acht fraaie antieke voertuigen, waaronder een treinstel, oldtimer en vrachtwagen, en meer dan vijftig internationale artiesten. Danseressen, acrobaten, steltlopers en trapezeartiesten gaan begeleid door prachtige muziek in optocht door onze Main Street. De wagens en artiesten zijn aangekleed met lichtjes. In totaal schitteren er 2.500.000 lichtjes tijdens de Miracle of Lights. Wanneer de parade de fontein bereikt zal deze spectaculair worden afgesloten met een trapezeact, zangeres en groots vuurwerk. Naast het park een dag bezoeken is het ook mogelijk om tijdens dit evenement te overnachten in het Vakantiepark. Voor dit evenement is een speciaal arrangement samengesteld met een Miracle of Lights verrassing voor kinderen.

Bron : Attractiepark Slagharen

21 Oktober 2012

Dwergnijlpaarden

Vorige week heeft vader dwergnijlpaard Dikael voor de eerste keer kennisgemaakt met zijn dochter Fupi. De drie nijlpaarden delen overdag weer hun buitenverblijf.

Bron : Gaiazoo

20 Oktober 2012

Overlijdensbericht Mevrouw Baeyens

Gistermiddag, 19 oktober 2012, is na een kort ziekbed overleden mevrouw Margaretha Baeyens-de Nil op de leeftijd van 94 jaar.

Mevrouw Baeyens was de weduwe van Karel Baeyens, de oprichter/eigenaar van het bekende Vlaamse attributenbedrijf l Autopede.

Ze heeft het bedrijf vanaf het begin in 1946 tot het einde dit jaar meegemaakt.

Zoals bij zoveel goeddraaiende ondernemingen was ze als echtgenote een belangrijke kracht, steun en vraagbaak op de achtergrond voor haar man Karel.

Haar succesvolle leven is voltooid en we kijken er met dankbaarheid op terug.

Wij wensen haar zoon Alain en verdere familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Piet Winkelmolen

Bron : Stichting Kermis-Cultuur Secretaris Stichting Kermis-Cultuur.

19 Oktober 2012

Merlin unveils Secret Weapon

Merlin Entertainments has announced plans to build the biggest, most intense ride ever at Alton Towers theme park, UK.

Bron : Interpark

18 Oktober 2012

Indoor Winterkermis Amsterdam

Een uniek aanbod aan attracties zal begin december de IJ-Hallen betreden om deze verlaten loods tot een waar pretpark om te toveren. Zo zal er in de loods o.a. een achtbaan opgebouwd gaan worden, kan de snelheidsduivel zich vermaken in de Break Dance of de Booster, wordt er volop gelachen in het Boobytrap Hotel en kan er met de hele familie genoten worden van de Mega Polyp.

Nog veel meer spectaculaire attracties zullen deze Winterkermis tot een onvergetelijk dagje uit maken. Ook voor de kids en de gokliefhebber zal er een ruime keuze aan attracties te vinden zijn. Aan consumptie is uiteraard ook gedacht. Wie wil er tenslotte niet van een heerlijke warme oliebol of wafel met een warme kop chocolademelk genieten? Dit alles uiteraard in gemoedelijke kerst- en wintersfeer!

Bron : kermisplaza

17 Oktober 2012

Walibi Tattoo.

Eddie de Clown heeft zijn vijf grootste fans op acht oktober de schrik van hun leven bezorgd. In de avond werden de fans gebeld met de mededeling dat zij een tatoeage van Eddie de Clown hadden gewonnen. Deze tatoeage werd gezet tijdens de premiere van Halloween Fright Nights op vrijdag 12 oktober, door niemand minder dan Nederlands meest bekende tatoeeerder Henk Schiffmacher.

Bron : Persbericht Walibi Holland

16 Oktober 2012

Directeur Walibi Holland zet tatoeage van Halloween Fright Nights

BIDDINGHUIZEN, 15 oktober 2012 - Tijdens de premieree avond van Halloween Fright Nights heeft de directeur van Walibi Holland, Mascha van Till, een Halloween tatoeage laten zetten. Net als Mascha van Till kregen ook de 5 grootste Eddie de Clown fans, het gezicht van Halloween Fright Nights, een tatoeage gezet door Nederlands bekendste tatoeage maker Henk Schiffmacher.

Vrijdag 12 oktober vond de premiere plaats van Halloween Fright Nights 2012 in Walibi Holland. Tijdens deze premiere avond werd bij 5 gelukkige winnaars een tatoeage van horrorclown Eddie de Clown gezet. Ook liet directeur Mascha van Till een Halloween tatoeage zetten door Henk Schiffmacher: "Halloween Frights Nights is een geweldig evenement van top kwaliteit. Voor Walibi een prestatie om trots op te zijn. Toen de tatoeage-actie door Henk Schiffmacher aan me werd voorgelegd, was ik direct enthousiast. Ik bood mezelf meteen als eerste kandidaat aan. En wie A zegt, moet B zeggen...ook al doet het pijn!".

Over het algemeen blikt Walibi Holland terug op een geslaagd eerste weekend. Halloween Fright Nights vindt nog twee weekenden in de herfstvakantie plaats.

Bron : Persbericht Walibi Holland

15 Oktober 2012

Jumping Star

Met een vrije val in de Jumping Star raakt u in volledige extase. U tart de zwaartekracht. Durft u het aan? Minimale lengte: 1.00m

Bron : Preston Palace

14 Oktober 2012

Volop vermaak op de najaarskermis Rotterdam

17 oktober t/m 28 oktober Schiehaven

Het is weer tijd voor de Rotterdamse najaarskermis. Hett feest voor jong en oud. Voor een ieder is er wel wat van zijn of haar gading te vinden. Zo is er het spookhuis Ghost Castle waar de allernieuwste griezels gecontracteerd zijn. Laat het koude angstzweet over je rug lopen bij de attractie waar griezelen pas echt eng is. Bij de Break Dance worden al ronddraaiend enorme snelheden behaald en tollen de gondeltjes daarbij ook nog eens alle kanten op om de eigen as heen. Ouderwets botsen, het kan weer op de najaarskermis in Rotterdam. Rechts lekker geen voorrang geven en botsen tot je een ons weegt. Bij de Super Mouse achtbaan kan van grote hoogte naar omlaag gesjeesd worden. Kriebels in de onderbuik bij alweer zo'n gave vrije val.

De Polyp is een echte familie attractie. De vrolijk dansende inktvis heeft een serie gondeltjes aan elke arm. Deze dansen vrolijk mee op het ritme van de armen. Tijdens het laatste deel van de rit gaan de motoren nog even vol open en suis je met mega snelheid over de vloer.

De Donkey Kong is een echt klimparadijs waar vooral jongeren op klimavontuur kunnen. Met het vele klim en klauterwerk is de Donkey Kong een attractie waar je ook nog aan je conditie werkt.

Ook voor de kleintjes is er volop keuze. Over het water lopen en geen nat pak halen. Bij de Waterballen kan het. Ook dit keer is deze attractie weer van de partij. Lekker rondtollen en acrobatische toeren uithalen in enorme transparante waterballen. Uiteraard zal ook de Draaimolen weer haar rondjes maken. Een echte kermis kan nu eenmaal niet zonder. Bij de Vliegtuigmolen kunnen de kids als echte astronauten op ruimtereis. Voor de kleintjes staan de Ponys weer paraat terwijl een echt jungle avontuur kan worden beleefd in de stoere autootjes van de Adventure Ride.

Natuurlijk zijn de vertrouwde lekkernijen weer volop te krijgen. Een oliebol of krentenbol, zakje nougat of heerlijke zuurstok, churros of hartige snack, de keuze is enorm. Waag je liever een gokje, pas dan maar op. Voor je het weet heb je je handen vol met de meest fraaie prijzen.

De kermis in Rotterdam zal ook dit keer weer een groot feest zijn waar iedereen van harte welkom is. Jij komt toch ook!!

Bron : Kermis Rotterdam

13 Oktober 2012

Halloween in Toverland

Het is weer bijna Halloween. In Attractiepark Toverland wordt dat weer groots gevierd.

Omdat Halloween steeds populairder wordt, houden we dit jaar niet twee, maar vier Halloween-avonden.

Bovendien gaan we dit jaar voor het eerst werken met zes afgebakende scarezones, zodat bezoekers zelf kunnen kiezen hoe eng ze het willen krijgen.

Bron : Toverland

12 Oktober 2012

Major theme park to be devloped in UK£2bn ($3.2bn) resort on the Swanscombe Peninsula in northern Kent.

bron : Interpark

11 Oktober 2012

Red Star plans 4D film launch

UK animation studio Red Star has unveiled a new 4D film experience at the forthcoming Euro Attractions Show in Berlin.

Bron : Interpark

10 Oktober 2012

Tattoo actie Halloween Fright Nights succesvol

BIDDINGHUIZEN, 9 oktober 2012 - Eddie de Clown heeft zijn vijf grootste fans gisteren de schrik van hun leven bezorgd. In de avond werden de fans gebeld met de mededeling dat zij een tatoeage van Eddie de Clown hebben gewonnen. Deze tatoeage wordt gezet tijdens de premiere van Halloween Fright Nights op vrijdag 12 oktober, door niemand minder dan Nederlands meest bekende tatoeeerder Henk Schiffmacher.

Tattoo actie - De 'tattoo actie', waarin Eddie de Clown zijn grootste fans opriep om hun meest creatieve bijdrage toe te sturen, waaruit bleek hoe grote fan zij zijn van Halloween Fright Nights, was een groot succes. Tientallen inzendingen kwamen binnen met de meest creatieve creaties: dvd's, Eddie de Clown poppen, tekeningen en zelfs het pak van Eddie de Clown is op levensgrote wijze nagemaakt. Ook kwam er een compleet gebouwd Haunted House binnen waar een week lang aan gewerkt is. In totaal kwamen er 44 serieuze aanmeldingen binnen. De vijf grootste fans zijn gisteren door Eddie gebeld met de boodschap dat zij de felbegeerde tatoeage gewonnen hebben. De vijf winnaars bemachtigen daarmee niet alleen een plek op de V.I.P.-lijst van de premiere, een tatoeage van Eddie de Clown, maar krijgen zij ook nog eens hun leven lang gratis toegang tot Halloween Fright Nights.

Halloween Fright Nights vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 12 tot en met 28 oktober 2012 van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen vooraf online te kopen.

Bron : Persbericht Walibi Holland. Meer informatie is te vinden op: www.www.frightnights.nl .

9 Oktober 2012

Engel Miniatuur Luchtschommel terecht

Tijdens de kermis van Sint-Michielsgestel is Bert van Houten slachtoffer geworden van een verdwijning van een van de engelen die bevestigd was aan zijn miniatuurattractie Luchtschommels. Gisterenmorgen wandelde iemand met een hond langs de Dommel in Sint-Michielsgestel. De hond kwam uit het struikgewas met in zijn bek de engel. Bert is erg blij dat de engel die bevestigd was op zijn miniatuurluchtschommel weer terecht is.

Bron : Bert van Houten

8 Oktober 2012

Ghost City voor Botschen-Weiss

Loopspookhuis Ghost City heeft een nieuwe eigenaar. De Duitse exploitant Botschen-Weiss reist nu met deze attractie. Voorheen reisde eerst de Groot en daarna Verhoef met deze attractie.

7 Oktober 2012

Discovery

Discovery is een grote schommel, die van links naar rechts zweeft en rondjes draait!

Een ware ontdekking! Minimale lengte: 1.40 m.

Niet toegankelijk als u: - Zwanger bent - Hartproblemen heeft - Last heeft van duizeligheid - Alcohol heeft genuttigd

Bron : Preston Palace

6 Oktober 2012

Badewannen-Fahrt zum Jungbrunnen - wildwatebaan

Het is tijd voor een bad! Neem plaats in een ouderwetse badkuip en drijf van de verjongingsbron naar de kasteelkelders, en dan naar duizelingwekkende hoogten.

Bron : Avonturenpark Tripsdrill

5 Oktober 2012

Tokyo Disney toast records H1 attendance

Tokyo Disney Resort has announced that the total combined attendance at Tokyo Disneyland Park and Tokyo DisneySea Park during the first half of the financial year - April 1 to September 30 - amounted to a record high figure of 13,250,000 visitors

Bron : Interpark

4 Oktober 2012

Slagharen genomineerd voor vier awards

Slagharen is door de jury van de Diamond Themepark Awards genomineerd voor drie Awards. Dit is in de categorieen Beste Pretpark, Park met Beste Evenementen en Park met Beste personeel.

De Diamond Themepark Awards is een initiatief van Nederlandse en Belgische websites over attractieparken. Dit is de derde editie van de wedstrijd. Bij deze wedstrijd zijn er 18 categorieen waar op gestemd kan worden. Afgelopen editie was bijzonder succesvol, met maar liefst 50.000 liefhebbers van pretparken en dierentuinen die hun stem uitbrachten.

Breng je stem uit. Met het uitbrengen van je stem maak je kans op vrijkaarten voor een van de genomineerde parken. Stemmen op Slagharen kan op Attractiepark Slagharen .

Bron : Attractiepark Slagharen

3 Oktober 2012

Exposant Mini-Kermis Gestel ernstig gedupeerd

Nachrift redactie : engel is 8 oktober door een hond gevonden in het struikgewas langs de Dommel.

Bron : De Brug, ingestuurd door Bert van Houten.

2 Oktober 2012

Kermisprijzen Weert 2012 bekend

Een speciale jury heeft maandagavond 1 oktober bepaald welke kermisattracties in 2012 een prijs verdienen. De kermisprijzen zijn uitgereikt door wethouder John Cardinaal bij het kermiscafe aan de Dries. Attractie de Inversion heeft de publieksprijs gewonnen.

Een speciale jury heeft maandagavond 1 oktober bepaald welke kermisattracties in 2012 een prijs verdienen. De kermisprijzen zijn uitgereikt door wethouder John Cardinaal bij het kermiscafe aan de Dries. Attractie de Inversion heeft de publieksprijs gewonnen.

De Weerter kermisprijzen worden verdeeld over vier categorie groot vermaak, klein vermaak, oefeningsspellen en verkoopzaken. Criteria als presentatie, sfeer, onderhoud, verlichting, sensatie en muziek spelen een rol bij de beoordeling. Het gaat om het complete plaatje, daarom bezoekt de jury de kermis zowel overdag als s avonds. De kermisjury bestaat uit vertegenwoordigers van de media, kunstenaars en kermisliefhebbers. Ook leerlingen van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs nemen ieder jaar hun jurytaak heel serieus. Via de website www.kermisweert.nl heeft het publiek kunnen stemmen.

Publieksprijs De publieksprijzen van de Weerter kermis gaan dit jaar naar: 1. Inversion Nieuwe Markt (A. Ordelman) 2. Hully Gully Disco Dancer Stationsplein (B. Boers) 3. Haunted Mansion Stationsplein (J. Hinzen)

Vakjury De puntentelling van de vakjury, leverde de volgende uitslag op:

Categorie groot vermaak - 1. Haunted Mansion - Stationsplein (J. Hinzen) 2. Mission Space Kasteelplein (T. Kroon ) 3. Inversion Nieuwe Markt (A. Ordelman)

Categorie klein vermaak - 1. Bootjesmolen - Nieuwe Markt (G. Eeringa) 2. Koningscarrousel - Markt (J. Ropers) 3. Walking Water Balls Dries (Bosvelt-Brunselaar)

Categorie spellen - 1. Kamelenderby Dries (I. Severeijns) 2. Robin Hood Bassin (A. Ordelman) 3. Herrie in de Keuken - Dries (A. Ordelman)

Categorie verkoopzaken - 1. Schwenkgrill Markt (K. Mittler) 2. Snack - Dries (J. Vermolen) 3. Pinda-Popcorn Kasteelplein (fam. De Ruiter)

Bron : Persbericht Gemeente Weert

1 Oktober 2012

Sesamstraat in Slagharen

Vorig jaar werd de 35ste verjaardag van Sesamstraat uitgebreid gevierd in Hardenberg. En 7 oktober zijn ze terug met het Sesamstraat Festijn in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. De Sesamstraat bewoners Bert & Ernie, Pino, Tommie en Elmo zorgen voor leuke activiteiten tijdens dit Festijn.

Vorig jaar werd het feit dat Sesamstraat al 35 jaar in Nederland op de televisie is in Hardenberg groots gevierd. In theater de Voorveghter werd een tentoonstelling ingericht en werd een speciale verjaardagsvoorstelling gegeven, een Sesamstraat parade gehouden, en er werd een 3D straattekening gemaakt met Sesamstraat als thema.

Dit jaar komen de Sesamstraat bewoners op 7 oktober naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Deze dag is er de Sesamstraat liedjesshow met liedjes uit het mooiste van Sesamstraat. Daarna kunnen bezoekers op de foto met de Sesamstraat figuren. Ook zal er deze dag een speciale Sesamstraat parade zijn. s Middags is er de mogelijkheid om naar het Sesamstraat huis te gaan waar gekleurd kan worden en Sesamstraat filmpjes bekeken kunnen worden.

Voor het Sesamstraat Festijn dient een speciaal ticket gekocht te worden. Dit is vooraf mogelijk op Slagharen.com en op 7 oktober bij de kassa.

Bron : Attractiepark Slagharen

Meer nieuws in Nieuwsarchief