www.hullygully.nl

 

31 Oktober 2013

Nostalgische kermis Dortmunt 2013 30 Oktober 2013

Wintermarkt Amsterdam 21 November 2013 - 12 Januari 2014 29 Oktober 2013

Winter Waarbeek 28 Oktober 2013

St-Martin Angers kermis 2013

27 Oktober 2013

Glasgow kermis 2013 26 Oktober 2013

Dinslaken kermis 2013 25 Oktober 2013

Allerheiligenkermis Soest 2013 24 Oktober 2013

Oberhausen Nostalgische kermis

23 Oktober 2013

Kermis Ronse 2013 22 Oktober 2013

Funfair Milton Keynes 21 Oktober 2013

De Autoscooter waarheen exploitant Groninger en daarna Vallentgoed reisde is tegenwoordig in bezit van Gebr. Regter.

20 Oktober 2013

Kermis DVD Best 2013

Kermis Best 05 juli t/m 09 juli 2013 Een filmverslag van een van de Leukste kermissen van Brabant Een kermis die populair is in meer dan alleen de regio Betaalbare prijzen ,wisselend attractieaanbod ,en niet te vergeten het straat theater Van deze kermis komt al het vermaak uitvoerig in beeld in het filmverslag en alles met origineel geluid Extra zijn er 170 foto's vrij van rechten toegevoegd De speeltijd van de complete dvd komt hiermee op 60 minuten

Bron : Kermisland

19 Oktober 2013

Beschuit met muisjes in Gaiazoo

Begin oktober is er op klaarlichte dag een zeldzame roodgezicht slingeraap ter wereld gekomen in GaiaZOO. Een bijzondere gebeurtenis, aangezien deze soort in slechts vier andere Europese dierentuinen voorkomt. Omdat de kleine zich stevig vasthoudt aan moeders lange vacht, is het nog niet duidelijk of er nu beschuit met blauwe of roze muisjes gegeten kan worden. Ook broer Kwatta die heel nieuwsgierig is zal dus nog even geduld moeten hebben. Moeder en jong zijn zowel in het binnen- als buitenverblijf al zichtbaar voor bezoekers. Kom jij de kleine telg snel bewonderen?

Bron : Gaia Zoo Persbericht 18 Oktober 2013

Kermis Gorredijk 2013 17 Oktober 2013

ALONE: "Hilarisch en angstaanjagend tegelijkertijd!"

BIDDINGHUIZEN, 14 oktober 2013 - Tijdens de première avond van Halloween Fright Nights in Walibi Holland kregen verschillende bekende Nederlanders de schrik van hun leven tijdens 'ALONE'. Barbie en Michael, Raynor Arkenbout, Tony Star en Ralf Mackenbach durfden het afgelopen vrijdagavond aan om helemaal alleen het Haunted House Psycho Shock te trotseren.

Vrijdag 11 oktober vond de première plaats van Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Tijdens deze première avond werden bij Barbie, Michael, Raynor, Tony en Ralf de stuipen op het lijf gejaagd toen zij één voor één het Haunted House Psycho Shock doorgingen. Tony: "Normaal ben je met een groep en is er altijd één iemand de sjaak, nu ben je alleen, je weet niet waar het vandaan komt en dat geeft wel een extra beleving". Raynor Arkenbout: "Hilarisch en angstaanjagend tegelijkertijd". Barbie kwam niet verder dan twee deuren in het Haunted House. "Ik durf het niet hoor, vind het zo eng!", aldus Barbie na haar korte avontuur door het spookhuis. Haar man Michael durfde het wel aan om het hele Haunted House door te lopen. "Het is de eerste keer dat ik dit meemaak hier in Walibi, maar ik vond het echt heel gaaf. Petje af hoor! Ben wel een paar keer goed geschrokken. Ze komen uit alle hoeken en kanten waar je het echt niet verwacht."

Alone - Alone is uniek in Europa. Walibi Holland is het eerste Europese attractiepark dat tijdens een Halloweenevent de bezoeker de exclusieve mogelijkheid biedt om alleen een Haunted House te bezoeken. Op deze manier beleven bezoekers angst in de meest intense vorm. Alle monsters en freaks richten hun aandacht op degene die het aandurft om in zijn eentje een Haunted House te trotseren. Gasten die niet helemaal alleen durven kunnen Alone met maximaal 4 personen te gelijk bezoeken. De echte diehard gaat alleen. Tijdens elke Halloweenavond is er de mogelijkheid om Alone te ervaren. De Haunted Houses Psycho Shock en The Villa zijn alle dagen geopend van 17.00 tot 18.00 uur voor Alone.

Algemene informatie - Het evenement vindt nog plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 18 tot en met 27 oktober 2013 van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Tickets voor Halloweendagen zijn alleen online verkrijgbaar.

Meer informatie is te vinden op: www.frightnights.nl.

Bron : Persbericht Walibi World 16 Oktober 2013

Kirmes Bielefeld 2013 15 Oktober 2013

Winterland Schiedam 2013/2014 14 Oktober 2013

Memminger Jahrmarkt 2013 13 Oktober 2013

Ton Vialle en Lauran Wijffels in gesprek in "MIracle Garden". 12 Oktober 2013

Kermis daar houdt je van 11 Oktober 2013

Kermis Bordeaux 10 Oktober 2013

Kermis Rheine 9 Oktober 2013

Winterland Hoofddorp 8 Oktober 2013

Kermis Meppen 2013

7 Oktober 2013

Xander de Buisjonjé in Preston Palace

Op 26 oktober 2013 's-avonds treedt Xander de Buijsonje op in Preston Palace.

Xander de Buisonjé leerden we kennen als frontman van Volumia!, waar hij nummers als Hou Me Vast, Het Is Over en Afscheid toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers. Vier solo-albums, een akoestisch album en meerdere televisieprogramma’s later, beweegt Xander het publiek nog steeds met zijn charme, enthousiasme en energie. Zijn nieuwe live album is hier een vertaling van. Het album staat vol met nieuwe songs, oude songs in een nieuw jasje en verrassende duetten met Lieke van Lexmond, Yes-R en Glennis Grace. De plaat is een mix van Engels- en Nederlandstalig. De eerste Engelstalige single Life kwam in maart 2012 uit, daarop volgend de song De Wereld Redden. Xander laat niet alleen op muzikaal gebied van zich horen, presenteren hoort nu ook bij zijn repertoire! Natuurlijk al met De Vrienden van Amstel LIVE!, dat hij dit jaar voor de derde keer op rij presenteerde, afgelopen jaar met Studio 9 en De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen.

Bron : Preston Palace

6 Oktober 2013

Prinses Laurentien leest voor

Vandaag(6 oktober) leest Prinses Laurentien voor in het openluchttheater in het Sprookjesbos!

Zij doet dat ter afsluiting van de samenwerking van Stichting Lezen & Schrijven en de Efteling.

Bron : Efteling 5 Oktober 2013

Kerstland Goes

Van 20 t/m 29 december vind in de Zeelandhallen in Goes de eerste editie plaats van kerstland Goes.

Dit is een gezellig evenement met een grote kerstmarkt indoor kermis en een groot horeca plein met veel live muziek

Kijk gerust bij het programma voor alle info

Kijk ook even bij munten over de uitleg van de munten die verkocht worden voor o.a. de kermis atracties

LET OP TOEGANG TOT DE HAL IS ALLE DAGEN GRATIS

Bron : Kerstland Goes

4 Oktober 2013

Kermis Arizona

3 Oktober 2013

Kermis North Carolina's Fair 17-27 october

2 Oktober 2013

Kermisprijzen Weert 2013

Een speciale jury heeft maandagavond 30 september bepaald welke kermisattracties in 2013 een prijs verdienen. Wethouder John Cardinaal reikte samen met kermismeester Albert Stals en de raadsleden Geert Gabriels en Jeroen Goubet de kermisprijzen uit bij het kermiscafé aan de Dries. Attractie de Vortex op het Bassin heeft de publieksprijs gewonnen. De Weerter kermisprijzen worden verdeeld over vier categorieën: groot vermaak, klein vermaak, oefeningsspellen en verkoopzaken. Criteria als presentatie, sfeer, onderhoud, verlichting, sensatie en muziek spelen een rol bij de beoordeling. Het gaat om het complete plaatje, daarom bezoekt de jury de kermis zowel overdag als ’s avonds.

De kermisjury bestaat uit vertegenwoordigers van de media, kunstenaars en kermisliefhebbers. Ook leerlingen van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs nemen ieder jaar hun jurytaak heel serieus. Via de website www.kermisweert.nl heeft het publiek kunnen stemmen.

Publieksprijs

De publieksprijzen van de Weerter kermis gaan dit jaar naar: 1. Vortex – Bassin (Van der Wiel-Albers) 2. De Rups – Nieuwe Markt (Van Reeken-Verheijden) 3. Inversion – Nieuwe Markt (Ordelman)

Vakjury

De puntentelling van de vakjury, leverde de volgende uitslag op:

Categorie groot vermaak 1. Das Omen – Stationsplein (Punt-Sloots) 2. Snowjet – Kasteelplein (Van der Veen ) 3. Mission Space – Kasteelplein (Kroon)

Categorie klein vermaak 1. Bootjesmolen – Nieuwe Markt (Eeringa) 2. Familie Achtbaan – Langpoort (Buwalda) 3. Walking Water Balls – Dries (Bosvelt-Brunselaar)

Categorie spellen 1. Kamelenderby – Dries (Severeijns) 2. Herrie in de Keuken – Dries (Ordelman) 3. Robin Hood – Bassin (Ordelman)

Categorie verkoopzaken 1. Snack – Dries (Vermolen) 2. Schwenkgrill – Markt (Mittler) 3. Suikerspin – Dries (Leijendekkers)

Bron : Gemeente Weert

1 Oktober 2013

Kermis Hulsel 2013 6 t/m 8 oktober :

Rupsbaan Mega Dance (Pascal van Hees)

Botsauto's (gebr. Regter)

Draaimolen (Jeroen Welman)

Schuivenspel (Heini Geerts)

Snoepkraam (Heini Geerts)

Oliebollen-/gebakkraam (Bennie Crompvoets)

Touwtje trekken/vuilnisbakkenspel/eendjes vissen (Piet Brunselaar)

Loempiakraam (Nguyen)

Enveloppenkraam (voetbalvereniging Hulsel)

Bron : Gemeente Reusel-De Mierden

Meer nieuws in Nieuwsarchief