www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

8 Januari 2008

Ketnet Freezzz in Plopsaland De Panne groot succes!

Plopsaland De Panne sluit jaar af met 905.000 bezoekers tov 752.000 vorig jaar.

De eerste winteropening van Plopsaland De Panne was een groot succes. Een kleine 50.000 bezoekers genoten van de kriebelleuke attracties, de Mega Mindy Show en de extra activiteiten in de Ketnet Freezzz-tent. Ook Plopsa Indoor Hasselt kan met mooie bezoekcijfers uitpakken, en dit voor het derde jaar op rij. Tijdens de kerstvakantie kreeg het indoorpark 33.000 bezoekers over de vloer.

Ketnet Freezzz in Plopsaland De Panne was meteen een schot in de roos: maar liefst 48.000 bezoekers kwamen naar dit winterse evenement. De combinatie van de Plopsa-attracties en de extra animatie in de Ketnet-tent bleek de perfecte formule voor een sfeervolle winteruitstap met de hele familie.

Alle attracties operationeel : Het succes van de eerste winteropening is verder ook te danken aan het feit dat alle attracties (behalve de SpringFlyer en de Boomstammetjes) operationeel waren. Na een ritje op de kriebelleuke attracties konden de bezoekers zich uitleven op de schaatspiste of opwarmen in de Ketnet-tent. Ten slotte was ook de Show met Kobe en Mega Mindy in het verwarmde theater een ware publiekstrekker. Bovendien zorgden de live-interventies van de wrappers dat Ketnet Freezzz zowel op als naast het scherm leefde tijdens de kerstvakantie.

Kerst met Klus in Plopsa - Indoor Hasselt Ook Plopsa Indoor Hasselt kende een succesvolle kerstvakantie. Het indoorpark mocht bijna 33.000 bezoekers ontvangen. Goed voor een stijging van ruim 3% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Naast de meer dan 20 attracties, konden de bezoekers ook genieten van de dagelijkse Klus Show en de nieuwe Bumba Show. Bovendien zorgde de dagelijkse sneeuw binnen voor een witte Kerst.

Bron : Perspericht Plopsa
.

Terug