www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

20 Januari 2008

SFEERMAKERS GEZOCHT

Biddinghuizen, 18 januari 2008- Walibi World zoekt 500 enthousiaste en sfeervolle medewerkers voor het nieuwe seizoen. Ge´nteresseerden kunnen terecht op de banenmarkt van het Centrum van Werk en Inkomen, waar informatie wordt verstrekt over de vacatures. De banenmarkt vindt plaats op zaterdag 2 februari 2008 van 11.00 tot 15.00 uur in de Meerpaal te Dronten.

Walibi World opent haar poorten op vrijdag 21 maart 2008 voor een nieuw seizoen. Tijdens het seizoen werken er 800 seizoensmedewerkers in het park om de bezoekers een dag vol plezier te laten beleven. Het park is opzoek naar nieuwe sfeervolle medewerkers voor verschillende afdelingen: horeca, attracties, games en gastenservice.

Op zaterdag 2 februari 2008 kunnen ge´nteresseerden terecht op de banenmarkt van het Centrum voor Werk en Inkomen in de Meerpaal te Dronten. Walibi World is op deze banenmarkt aanwezig om informatie te verstrekken over de verschillende vacatures. Maar dit niet alleen, het bijzondere is dat de ge´nteresseerden zelf kunnen beleven hoe het is om in Walibi World te werken. Zelf een suikerspin maken of voelen hoe het is om in een achtbaan te zitten? Het belooft een interactieve dag te worden!

Ge´nteresseerden die naar aanleiding van hun sollicitatie worden uitgenodigd, wacht geen gewoon sollicitatiegesprek maar een auditie. Tijdens deze audities, die vanaf januari weer beginnen, draait alles om ôSFEERö, waarbij de vijf letters van het woord de eigenschappen weergeven waar een medewerker van Walibi World aan moet voldoen: Spontaniteit, Flexibiliteit, Echt gastvrij, Entertaining en Resultaatgericht

Meer informatie en de vacatures zijn te vinden op www.achtbaanvandezaak.nl. Op de website is het mogelijk om direct online te solliciteren.

Bron : persbericht Walibiworld
.

Terug