www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

30 Januari 2008

Toch voorjaarskermis in Denekamp

DENEKAMP - In tegenstelling tot wat aanvankelijk de bedoeling was, krijgt Denekamp dit jaar toch weer een voorjaarskermis. Dat is vooral te danken aan het initiatief van de Apeldoornse kermisexploitant Ties Venekamp.

Hij heeft het college van B en W van Dinkelland zover gekregen om het eerder genomen besluit de voorjaarskermis af te schaffen, te herroepen. De exploitanten betalen een zodanige pachtsom dat de gemeente uit de kosten komt. Venekamp heeft zich bovendien garant gesteld voor eventuele financiŽle tegenvallers zodat de gemeente er in elk geval geen geld bij hoeft te doen. Dat was vorig jaar wel het geval. Omdat een aantal exploitanten ook steen en been klaagde over de klandizie besloot het college met de voorjaarskermis te stoppen. Niet iedereen was daar mee ingenomen.

Vooralsnog is het college bereid het nog ťťn jaar aan te zien met de voorjaarskermis die dit jaar in het weekeinde vůůr Pasen - 14, 15 en 16 maart - wordt gehouden. Als de kermis aanslaat dan worden er in elk geval nog weer twee jaar aan vastgeknoopt.

Bron : overgenomen met officiŽle toestemming De Twentsche Courant Tubantia
.

Terug