www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

30 Januari 2008

Nieuwe publiekstrekkers kermis 2008

Voor de Venrayse kermis in 2008 heeft de gemeente enkele spectaculaire attracties vastgelegd, zoals Boostermaxxx, Impact, Rhollerghoster en Magic Mouse. Daarnaast komt op de Grote Markt de SkyFlyer, een hoge zweefmolen, met als contrast de minizweefmolen ernaast. Natuurlijk ontbreken ook de vaste attracties niet.

Voor de kernattracties Lunapark, autoscooter, Turbo Polyp, draaimolen, babysport, lijntrekspel, Kop van Jut, fotoschietsalon en grijpkranen zijn in 2007 driejarige contracten afgesloten. De gemeente wil namelijk een vaste kern van exploitanten voor deze typische attracties die het gezicht van de Venrayse kermis bepalen.

Na afloop van de contractperiode kunnen alle kermisexploitanten opnieuw inschrijven. De gemeente streeft daarbij naar een betaalbare kermis met gevarieerde en aantrekkelijke attracties.

Acht locaties - De kermis vindt dit jaar plaats van vrijdag 1 augustus tot en met woensdag 6 augustus. De 58 attracties staan weer opgesteld op acht locaties: Schouwburgplein, Henseniusplein, Grote Markt, het grasveld bij de kerk, de parkeerplaats bij het gemeentehuis en in de Grotestraat, Hofstraat en Raadhuisstraat.

Op verzoek van ouders komt op het grasveld met kinderattracties een terras waar geen alcohol wordt geschonken. Vanuit dit terras kunnen ouders makkelijk toezicht houden op hun kinderen die van de kermis genieten.

Overgenomen met officiŽle toestemming van Gemeente Venray

Terug