www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

31 Januari 2008

Bumba viert Carnaval in Plopsa Indoor Hasselt

De Panne, 27 januari 2008 - Plopsa Indoor Hasselt staat tijdens de krokusvakantie helemaal in het teken van Carnaval. Het indoorpark in Belgisch Limburg maakt er een groot feest van met clowns, een Bumba Show met een carnavalstintje en veel confetti.

Plopsa Indoor Hasselt behoort tot de Plopsa-groep, de themaparkdivisie binnen Studio 100. Vorig jaar mocht het overdekte themapark in Belgisch Limburg 290.000 bezoekers ontvangen. Plopsa Indoor Hasselt ligt vlakbij de grens en mocht vorig jaar 33% Nederlanders ontvangen.

Bumba - Tijdens de krokusvakantie, van 2 februari t.e.m. 10 februari 2008, viert Plopsa Indoor Hasselt, samen met Bumba een week lang Carnaval. Clowns zorgen voor extra animatie, kinderen kunnen hun eigen feesthoedje knutselen en het regent confetti. Ook Bumba, de clown van Studio 100, komt mee. Voor de gelegenheid krijgt de dagelijkse Bumba Show een carnavalstintje.

1 euro korting - Reserveer uw tickets via www.plopsa.be en geniet van het voordeeltarief van 14,00 ipv 15,00. Bovendien bieden deze tickets de bezoeker gegarandeerde toegang op de gereserveerde datum en krijgt de bezoeker de tickets onmiddellijk per e-mail toegestuurd waardoor eventuele wachtrijen aan de kassa vermeden worden.

Druktelijn - Wie niet over tickets met gegarandeerde toegang beschikt, kan op de dag van het bezoek de druktelijn raadplegen op het nummer +32 (0)70 69 69 70.

Bron : persbericht www.plopsa.be

Terug