www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

16 Februari 2008

Kermis van Strabrecht naar gemeentehuisplein

Foto : Kermis Heeze 2007

12 feb 2008, 16:46 - HEEZE - De kermis in Heeze vindt komend jaar niet plaats op het Strabrechtpleintje.

De attracties verhuizen naar het gemeentehuisplein en gedeeltelijk naar de Schoolstraat tot huisnummer 8.

De verplaatsing van de kermis was al langere tijd een wens van de gemeente. Het gemeentehuisplein moet meer een ontmoetingsplek in het dorp worden. Een evenement als de kermis past in dat idee.

De kermis moet daarnaast beter aansluiten bij de horeca in het centrum en aan de Nieuwendijk. De verplaatsing is besloten in overleg met de Heezer Winkeliers-vereniging, de Industrie- en Dienstverlening Heeze-Leende en de Horecavereniging.

Onder meer de Jan Deckersstraat zal vanaf het kruispunt met de schoolstraat tot aan de rotonde bij de Nieuwendijk in verband met de veiligheid afgesloten worden voor verkeer. Het college moet hierover nog een verkeersbesluit nemen. De attracties zullen nagenoeg hetzelfde zijn als vorig jaar. De kermis vindt plaats van zaterdag 9 tot en met dinsdag 12 augustus 2008.

- Afsluiting tijdens kermis: Vanaf kruising Jan Decker- straat-Kapelstraat tot Schoolstraat nummer 8. Jan Deckersstraat vanaf Schoolstraat tot rotonde Nieuwendijk tijdens openingstijden kermis.De openingstijden van de kermis zijn op zaterdag van 15.00 tot 00.30 uur, op zondag van 13.00 tot 00.30 uur en op maandag en dinsdag van 13.00 tot 24.00 uur.

Bron Tekst : Overgenomen met officiŽle toestemming van Eindhovens Dagblad

Terug