www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

16 Februari 2008

Ruim 21.000 bezoekers voor Plopsa Indoor Hasselt tijdens krokusvakantie

11 februari 2008 - Ruim 21.000 bezoekers voor Plopsa Indoor Hasselt tijdens Bumba Carnaval

Plopsa Indoor Hasselt trok vorige week 21.000 bezoekers. Het overdekte themapark rond Plop, Samson&Gert en Piet Piraat in Belgisch Limburg vierde afgelopen week Carnaval met Bumba.

Het evenement rond Carnaval met Bumba was een succes. Ondanks het goede weer en het feit dat de Nederlanders geen vakantie hadden, brachten ruim 21.000 ouders en kinderen een bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt.

Confettiregen - Plopsa Indoor Hasselt stond tijdens de Belgische krokusvakantie helemaal in het teken van Carnaval. Het overdekte themapark werd elke dag bedolven onder de confetti, de Bumba Show kreeg een carnavalstintje en clowns zorgden voor extra animatie.

Openingsdagen - Plopsa Indoor Hasselt is de komende weken geopend op woensdag van 10u30 tot 17u30 en op zaterdag en zondag van 10u00 tot 18u00.

1 euro korting - Reserveer uw tickets via www.plopsa.be en geniet van het voordeeltarief van 14,00 ipv 15,00. Bovendien bieden deze tickets de bezoeker gegarandeerde toegang op de gereserveerde datum en krijgt de bezoeker de tickets onmiddellijk per e-mail toegestuurd waardoor eventuele wachtrijen aan de kassa vermeden worden.

Over Plopsa - Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 3 parken uit: het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de toeristische site Plopsa Coo. In 2009 opent Plopsa Indoor Coevorden, de eerste Nederlandse vestiging van Plopsa. De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Plopsa Indoor Hasselt mocht vorig jaar 290.000 bezoekers ontvangen. Het overdekte themapark ligt vlakbij de Nederlandse grens en ontving vorig jaar 33% Nederlandse bezoekers.

Bron : Persbericht Plopsa
.

Terug