www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

17 Februari 2008

Hoog ‘familiegehalte op Indoorkermis’

APELDOORN – Spanning, spektakel, een ladies-night, veel kindervermaak en nostalgie zijn de ingrediënten van de Indoorkermis in de Americahal die van 16 tot en met 24 februari zijn opwachting maakt. Een Indoorkermis met een hoog familiegehalte, aldus Hans de Voer, die wederom met zijn vader Job de Voer voor de organisatie tekent.

Zo’n 40 attracties – 30 binnen en 10 buiten – zorgen voor optimaal vermaak. Nieuw en sensationeel is de Booster MaXXX, de hoogste en grootste mobiele attractie die er bestaat. Er zijn er twee van in de wereld. De één draait op de Indoorkermis in Apeldoorn, de ander in Engeland. Voor de kinderen is de Triks nieuw, vierwielige motoren op een speciale baan. Nieuw is ook het trampolinespringen. Verder zijn er voor de kids een achtbaan, minicars, draaimolen en glijbaan. Grotere attracties zijn de Futuredance, Master-Jamaica trip, Impact, botsauto’s en vluchtsimulator. Op de Indoorkermis treft u natuurlijk ook de poffertjeskraam aan, nougatkraam, suiperspin, oliebollen en poffertjes en diverse snackkramen.‘Voor elk wat wils’, aldus Hans de Voer. ‘Erg leuk dat we zoveel voor de kinderen hebben. Dat verhoogt het familiegehalte. Special-days

Speciale kermisdagen zijn er op 16 februari met gratis kermis vieren vanaf 19.00 uur. Wanneer de twee aanwezige clowns in een attractie gaan, mag u er ook gratis in. Eurodagen zijn er op 20 en 21 februari. Op vrijdag 22 februari is er vanaf 20.00 uur een speciale Ladies-night, waarbij de dames de halve prijs betalen voor de entreevragende attracties. Dinsdag 19 februari mag Groot-Schuylenburg vanaf 14.00-17.00 uur gratis kermis vieren. Kortom, veel kermisplezier, waar bij de regen niet van belang is!

In Nieuwsblad Stedendriehoek deze week veel kortingsbonnen!

Bron, overgenomen met officiële toestemming : Uitgeverij Stedendriehoek

Terug