www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

26 Februari 2008

Hemelrijk mag uitbreiden met bungalowpark

BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel (gemeente Uden) mag gaan uitbreiden met een bungalowpark. Dit is mogelijk doordat de gemeenteraad van Uden een nieuw bestemmingplan heeft vastgesteld. Hemelrijk is het eerste operationele BillyBird Park. Het bestaat uit een strandbad met een natuurontwikkelingszone, binnenattracties Zeeroversland, Kinderkermis en Poppentheater en diverse buitenattracties.

Nieuwe parken - Op diverse plaatsen in Nederland worden er nieuwe BillyBird Parken ontwikkeld. Zo worden de parken Muzenrijk en Drakenrijk aangelegd in respectievelijk Cranendonck en Beesel. Volgens de planning wordt het bestemmingsplan voor Drakenrijk in maart 2008 vastgesteld. In Ede wordt BillyBird Park Veluwrijk gerealiseerd. Er zijn geen plannen om ook daar bungalowparken te stichten omdat er al voldoende mogelijkheden zijn voor verblijfsrecreatie.

Bungalowpark - Voordat bij Hemelrijk in Volkel een bungalowpark gebouwd kan worden, wordt er eerst een nieuwe plas gegraven. Er mag nu een bungalowpark van 150 huisjes worden gebouwd. Dankzij de aanwezigheid van Hemelrijk is er geen investering nodig in centrale voorzieningen. Dat leidt tot een lagere kostprijs, die ook van belang is voor de verhuurprijs.

Suggesties - Het is nog niet zeker dat BillyBird Facilities zelf in het bungalowpark gaat investeren. Men staat in ieder geval open voor suggesties. Ook voor de verhuur wordt mogelijk aansluiting gezocht bij een verhuurorganisatie. Pas nadat bepaald is hoe en met wie samengewerkt gaat worden, wordt een keus gemaakt voor bouwbedrijven, architecten, etc.

Database - Hemelrijk heeft bijna 60.000 abonnementhouders. Ook bij de andere BillyBird Parken verwacht men veel abonnementen te verkopen. Via de eigen digitale nieuwsbrief wil men straks ook collega-bedrijven in de regio promoten. BillyBird is nog op zoek naar meer locaties om een dagattractie te vestigen. De nabijheid van verblijfsrecreatie ziet men hierbij als een voordeel.

Hele jaar - BillyBird Park Hemelrijk trekt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers. Het is 365 dagen per jaar dagelijks vanaf 10.00 uur geopend en te vinden aan de Zeelandsedijk in Volkel. Alle attracties en activiteiten zijn inbegrepen bij de all-in toegangsprijs, abonnementhouders en kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : Tourpress
.

Terug