www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

14 Maart 2008

Verschillende publiekstrekkers op Goirlese kermis

Foto : Kermis Goirle 2007

Openingstijden op kermis zaterdag en zondag verruimd tot 01.00 uur

Het college heeft besloten de openingstijden op kermis zaterdag 28 en zondag 29 juni tot 01.00 uur te verruimen. Ook heeft het college de verpachtinglijst vastgesteld. Op het Van Hogendorpplein staan naast de bekende attracties dit jaar de hoge zweefmolen Sky Flyer, Achtbaan Happy Mouse, Break Dance, Crazy Beach party en Temple of Adventure als publiekstrekkers.

Het college heeft besloten evenals voorgaande jaren 't Fust een feesttent te laten exploiteren op het kermisterrein.

Verpachting - De opbrengst van de verpachting bedraagt ruim € 130.000. Dat is € 3.000 minder dan in 2007. De tegenvallende resultaten (door het slechte weer in 2007) zouden daar debet aan kunnen zijn, maar ook de concurrentie met enkele grote kermissen als Dordrecht en Assen zou een rol kunnen spelen. De Goirlese kermis valt dit jaar later in de maand. Conform de kermisverordening vindt de kermis in de kern Goirle plaats in het laatste hele weekend van juni. Dit jaar is dat van zaterdag 28 juni tot en met woensdag 2 juli.

Kermiswebsite - Met 2.500 bezoekers was de kermiswebsite vorig jaar een groot succes. Daarom zijn dit jaar de kortingsbonnen te downloaden via de website. Mensen die geen computer en/of internet hebben kunnen formulieren afhalen in het gemeentehuis.

Afwegingsnotitie - Het college heeft tevens besloten een afwegingsnotitie te laten voorbereiden over mogelijke toekomstige locaties voor de Goirlese kermis.

Bron, overgenomen met officiële toestemming www.goirle.nl
.

Terug