www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

21 Maart 2008

Park Hilaria dit jaar niet verlengd

door Peter Scholtes. dinsdag 18 maart 2008 - EINDHOVEN - Park Hilaria wordt dit jaar nog niet verlengd van zes naar tien dagen. B en W van Eindhoven konden over een eventuele verlenging van de kermis op de J.F. Kennedylaan niet tijdig besluiten.

Binnenstadsorganisatie CityDynamiek verzocht de gemeente in oktober 2006 om uitbreiding tot een tiendaagse, zegt directeur Eric Boselie. Omwonenden protesteerden daar vorig jaar tegen.

In september lieten Eindhovense gemeenteraadsfracties weten dat ze eerst een evaluatie wilden van Park Hilaria 2007, evenals een onderbouwing van de beoogde uitbreiding.

Eind oktober, toen met de kermisexploitanten moest worden gesproken over de editie van dit jaar, was volgens Boselie geen zicht op spoedige besluitvorming door B en W.

"We hebben het kermisterrein vervolgens verpacht voor zes dagen. We konden niet voor tien dagen verpachten, met het risico dat het college van B en W later zou besluiten dat de verlenging niet zou doorgaan", aldus Boselie.

Een ambtelijk voorstel over de toekomst van Park Hilaria wordt 'over een paar weken' aan het college van B en W voorgelegd, zegt een gemeentewoordvoerder.

Park Hilaria wordt dit jaar gehouden van 1 tot en met 6 augustus.

Bron : overgenomen met officiŽle toestemming Eindhovens Dagblad
.

Terug