www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

22 Maart 2008

Libema heeft bodt uigebracht op Neeltje Jans

Libéma heeft begin deze maand een bod uitgebracht, zegt woordvoerder Maurice Nieuwland.

Over de hoogte van dat bedrag en welke plannen het leisure concern precies heeft met Deltapark Neeltje Jans, worden met het oog op de concurrenten geen mededelingen gedaan.

Wel geeft Nieuwland aan dat het huidige concept van het Zeeuwse attractiepark naadloos aansluit bij de opzet van de bestaande parken in de stal van het concern uit Rosmalen.

"In ons safaripark de Beekse Bergen bijvoorbeeld staat Afrika centraal. Alle dieren van de wereld zijn in één dag te zien. We zijn heel enthousiast over de manier waarop Neeltje Jans het thema water heeft neergezet. Dat is gewoon duidelijk, op allerlei manieren aanwezig. Wij denken dat we daar met wat aanscherping hier en daar iets heel moois van kunnen maken." Tegen die achtergrond benadrukt Nieuwland dat Libéma geen drastische ingrepen van plan is in het Deltapark. "We zullen er niet zomaar een paar attracties bij bouwen of zo." Het concern ziet in het Zeeuwse park vooral kans de bestaande formule te versterken. Gasten van de drie vakantieparken uit de Libéma-ruif hebben gratis toegang tot de zes eigen dagattracties verspreid over het land. Ook voor Neeltje Jans zou dat arrangement dan gaan gelden. Libéma is in Zeeland al eigenaar van de groepsaccommodatie Het Zilveren Schor bij Arnemuiden en de Zeelandhallen in Goes. Volgens Nieuwland lenen die faciliteiten zich eveneens voor een combinatie met het Deltapark.

Bron, overgenomen met officiële toestemming : Provinciale Zeeuwse Courant
.

Terug