www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

28 Maart 2008

Recordaantal bezoekers tijdens paasweekend in Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt ontving maar liefst 8.300 bezoekers tijdens het afgelopen paasweekend. Dat zijn 3 keer meer bezoekers in vergelijking met vorig jaar, toen zon 2.800 bezoekers naar het overdekte themapark afzakten.

Het minder goede weer van de afgelopen dagen lokte heel wat bezoekers naar Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens het verlengde paasweekend brachten ruim 8.300 mensen een bezoekje aan het indoorpark. Dat is een verdriedubbeling in vergelijking met het paasweekend vorig jaar toen het park zon 2.800 bezoekers mocht ontvangen. Absolute topper was de zaterdag met de succesvolle paaseierenraap.

Met dit bezoekersrecord bevestigt het overdekte themapark nogmaals zijn positie als gevestigde waarde en bewijst het indoorpark een ideale uitstap te zijn op regenachtige dagen.

Openingsdagen - Plopsa Indoor Hasselt is tijdens de paasvakantie elke dag geopend van 10u00 tot 18u00.

1 euro korting - Reserveer uw tickets via www.plopsa.be en geniet van het voordeeltarief van 14,00 ipv 15,00. Bovendien bieden deze tickets de bezoeker gegarandeerde toegang op de gereserveerde datum en krijgt de bezoeker de tickets onmiddellijk per e-mail toegestuurd waardoor eventuele wachtrijen aan de kassa vermeden worden.

Over Plopsa - Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 3 parken uit: het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de toeristische site Plopsa Coo. In 2009 opent Plopsa Indoor Coevorden, de eerste Nederlandse vestiging van Plopsa. De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Plopsa Indoor Hasselt mocht vorig jaar 290.000 bezoekers ontvangen.

Bron : Persbericht Plopsa
.

Terug