www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

29 Maart 2008

Toch in de bus naar de kermis

dinsdag 25 maart 2008 - ENSCHEDE - Kinderen van De Klim Op en zmlk-school De Huifkar aan de Keppelerdijk kunnen dondermorgen toch naar de paaskermis in het Volkspark. Met dank aan Connexxion. Het vervoer van deze in totaal 132 kinderen plus hun begeleiders stuitte op een ononverkomenlijk probleem.

Kinderen zonder pasje (dat zijn vooral de kleinsten) of van wie de gegevens van het pasje niet zijn doorgegeven, zouden het volle pond moeten betalen: 3,60 euro heen, 3,60 terug. Ook de begeleiders betalen dit tarief. " Onbetaalbaar voor deze kleine kinderen en de vrijwilligers", aldus de werkgroep Paaskermis, die voor de 28e keer deze gehandicaptenkermisochtend verzorgt. Met pasje betalen ze in totaal 2,60 euro. De meerkosten voor de kleine groep die buiten de boot dreigden te vallen, worden nu door Connexxion betaald.

Het betekent dat weer of geen weer de exploitanten donderdag- ochtend van 10 tot 12 uur op meer dan duizend gehandicapte bezoekers mogen rekenen om gratis in hun attracties te stappen. Vorig jaar genoten zo'n 1100 gehandicapten uit Enschede en omgeving van de paaskermis, begeleid door circa 700 vrijwilligers en beroepskrachten. Velen liepen zonder jas rond. Het was genieten van de attracties en van het voorjaarsweer.

Bron : overgenomen met officiŽle toestemming : TC Tubantia
.

Terug