www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

30 Maart 2008

Van Gerven manager Efteling Hotel

19 maart - Lion van Gerven is hotelmanager van het Efteling Hotel. De 34-jarige Lion, geboren en getogen in Eindhoven, heeft als doel om de sterke positie van het hotel te handhaven en verder uit te bouwen. Belangrijk onderdeel daarbij is de geplande komst eind 2009 van de nieuwe verblijfsaccommodatie “Bosrijk” met duizend extra bedden vlakbij het hotel.

Lion van Gerven heeft meer dan vijf jaar werkervaring binnen de Wereld vol Wonderen. Na haar studie Recreatie Management aan de NHTV heeft zij gedurende een periode van acht jaar diverse functies bij het Hotel Carlton De Brug in Mierlo bekleed.

In januari 2003 begon zij als front office manager van het Efteling Hotel. In deze functie heeft Lion gedurende vier jaar alle ins- en outs van de Efteling, en het Eftelling Hotel in het bijzonder, van dichtbij meegemaakt. Afgelopen jaar heeft zij haar kennis vergroot en verbreed door tijdelijk te fungeren als rijkenmanager. Vervolgens was ze enkele maanden verantwoordelijk voor diverse projecten binnen Efteling Media. Nu gaat Lion aan de slag als hotelmanager. Zij neemt hiermee het stokje over van Sepp Rickli.

De directie is ervan overtuigd dat haar kennis en ervaring zal leiden tot het continueren en verder uitbreiden van de huidige sterke positie. Een belangrijk speerpunt hiervoor is de realisatie van de nieuwe verblijfsaccommodatie nabij het attractiepark. Door de steeds toenemende vraag bij het Efteling Hotel kan zo beter ingespeeld worden op de wensen van de veeleisende gast. Deze nieuwe accommodatie, met werktitel “Bosrijk”, krijgt duizend bedden, zodat ook internationale gasten gemakkelijker de weg naar het Brabantse Kaatsheuvel zullen gaan vinden.

Bron , overgenomen met officiële toestemming : High Profile
.

Terug