www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

4 April 2008

Lenttefestijn van formaat : van 4 tot en met 10 april voorjaarskermis Helmond

De kermis is een feest voor iedereen, waaraan je kunt meedoen, maar waarnaar je ook lekker kunt kijken. Je moet niets, maar je mag veel! De Helmondse kermis is volksvermaak voor hele gezinnen, voor opas en omas met kinderen of om lekker in je eentje te bezoeken. Helmond kermis zou Helmond kermis niet zijn zonder een aantal verrassende attracties. Zo zal de achtbaan Magic Mouse voor de nodige gillende jongeren gaan zorgen, spookhuis Spuk je de rillingen over het lijf laten gaan en de Rocking Tug je van links naar rechts en van boven tot onder door elkaar doen husselen. Van vrijdag 4 maart tot en met donderdag 10 april is het centrum van Helmond weer gevuld met tientallen prachtige attracties uit de kermiswereld. En betaalbaar. En euro voor alle kinderzaken, 2 euro voor de andere attracties, met uitzondering van de Booster Max.

Naast fraaie high tech attracties kunnen bezoekers hun nostalgische kermisgevoelens ophalen. Wie wil er geen fraaie knuffel schieten in de schiettent of halsbrekende toeren uithalen voor zijn vrienden in de botsautootjes. De carrousel ontbreekt natuurlijk niet. Voor kinderen is er weer volop topvermaak te vinden, zoals de autoscooter of de babyflug. Maar ook de succesvolle attractie Impact is op de kermis te vinden, de schommel die altijd indruk maakt.

In samenwerking met de PLUS supermarkten is er een loterij op poten gezet, waarmee spectaculaire prijzen zijn te winnen. De loten kunnen in speciale bussen op de kop van de markt (hoek Veestraat / Markt) worden gedaan. Luister naar Omroep Brabant Radio voor alles wat de Helmondse voorjaarskermis te maken heeft. De Helmondse voorjaarskermis is dit jaar te vinden op de Markt, Ameidewal, Watermolenwal en het eerste deel van het Speelhuisplein.

Bron , overgenomen met officile toestemming : De Weekkrant
.

Terug