www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

7 April 2008

Hemelrijk trakteert op gratis kermis in de Meivakantie!

BillyBird Park Hemelrijk uit Volkel (NB) trakteert van 1 t/m 6 mei al haar bezoekers op kermis. Voor de normale entreeprijs van het park kunnen bezoekers dan niet alleen gebruik maken van alle attracties en faciliteiten die het park biedt, maar tevens gratis en onbeperkt in alle kermisattracties. De kermis staat maar liefst zes dagen lang opgesteld op het grote voetbalveld van Hemelrijk. Bij de samenstelling van de kermisattracties is rekening gehouden met alle leeftijden, zodat zowel jong als oud zich prima zullen vermaken. Zo staat er o.a. een heus Lunapark (Crazy Sjimmy), is er de Round Up (een ronde schijf die hard ronddraait en omhoog komt), de Circus Race (buggy voor de kleintjes), een nostalgische draai- en een zweefmolen, en voor de échte voetballiefhebbers: de Penalty Shot.

Bij aankomst in het park koop je gewoon een entreekaartje bij de Receptie en vervolgens kun je overal, zo vaak als je wilt, gebruik van maken. Natuurlijk kun je ook BillyBird, de vrolijke mascotte van Hemelrijk, in levenden lijve in het park ontmoeten. Verder speelt op 28, 29, 30 april en op 2 en 5 t/m 9 mei dagelijks om 13.30 uur de voorstelling ‘een vreemd luchtje’ in het Poppentheater. De voorstelling gaat over een ramp die vlakbij het dierenmoeras heeft plaatsgevonden. Door de ramp is er veel olie in het water terecht gekomen en dat is slecht nieuws voor alle lieve dieren die daar wonen en hierdoor een ander plekje moeten gaan zoeken. Of dat lukt verklappen we natuurlijk nog niet!

Het park - Inmiddels weten jaarlijks al ruim 300.000 bezoekers BillyBird Park Hemelrijk te vinden voor de benodigde dosis binnen én buiten plezier. Het park beschikt naast een prachtig strandbad ook over de twee ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis.

Voor tieners en volwassenen is er een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. bungee-trampolines, een supersnelle bootjesglijbaan, een uniek touwenparcours en de 15 meter hoge klimberg Hemelaya. Voor de kleintjes is er nog het knusse Poppentheater en een Verkeersspeeltuin.

Naast de leuke attracties die Hemelrijk biedt, zijn ook de horecaprijzen er zeer voordelig: koffie, thee, een kan ranja en frisdrank (0,2L) kosten maar 1 euro!

Bron , overgenomen met officiële toestemming: Tourpress
.

Terug