www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

15 April 2008

Voorjaarskermis en festival in Reeshof

15 apr 2008 - Brabants Dagblad - TILBURG - Winkelcentrum Heyhoef in stadsdeel Reeshof staat vier dagen op z'n kop. Van vrijdag tot en met maandag staat er een kermis met twintig attracties opgesteld en van vrijdag tot en met zondag vindt het jaarlijkse Heyhoeffestival plaats.

De voorjaarskermis staat op het grasveld naast het postkantoor. Vrijdag en zaterdag is de kermis open van 11 tot 24 uur, zondag van 12 tot 24 uur en maandag ook nog van 13 tot 24 uur. Vrijdag worden optredens verzorgd door Wiewieneke and his Singing Puppets, de Time Out Brazzband, Percussieband Caramba en het Pneumatisch Danstrio.

Zaterdag wordt om 13 uur de Kindershow Het Zandkasteel opgevoerd. Om 14 en 15 uur kunnen kinderen de idolen Sassa, Toto en Koning Koos ontmoeten. Tussen 12 en 16 uur verzorgt Willem Tell one-man-shows voor kinderen.

Tenslotte zijn er tussen 12 en 16 uur ook nog voorstellingen door Pias poppentheater met clown Docus, het grootste rijdende poppentheater van Nederland. Zondag zijn de winkels van 12 tot 17 uur open en vinden er modeshows plaats om 13, 14, 15 en 16 uur.

In de winkelspassages wordt opgetreden door Het Looporkest en de Zuid-Amerikaanse muziekgroep Paratata.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : De Ondernemer
.

Terug