www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

25 April 2008

De Octopus, 4e nieuwe attractie voor Plopsa Coo

Vanaf zaterdag 26 april, krijgt Plopsa Coo er een extra nieuwe attractie bij: De Octopus. Naast de andere nieuwe attracties De Konijntjes, De Vliegende Fietsen en Het JBC Labyrint krijgt het Waalse themapark van de Plopsa-groep er dus een vierde nieuwigheid bij om de bezoekers extra te verwennen.

4 attracties - Plopsa Coo, het populaire themapark bij de Watervallen van Coo krijgt er met de Octopus, naast de Konijntjes, het Labyrint en de Vliegende Fietsen een vierde nieuwe attractie bij. De Octopus is een populaire klassieker die de bezoekers in het rond zwiert. Kriebels gegarandeerd.

Plopsa Coo investeerde dit jaar 2,5 miljoen euro. Vorig jaar ontving het park 330.000 bezoekers, een ruime verdubbeling met de 150.000 bezoekers die het vroegere Télécoo jaarlijks over de vloer kreeg.

Tickets - De toeristische site Plopsa Coo is gratis toegankelijk. De attracties afzonderlijk zijn te betalen. Het tarief verschilt per attractie. Bezoekers kunnen hiervoor een Puntenkaart kopen. Een all-in ticket biedt de bezoekers de gelegenheid een hele dag te genieten van alle attracties. Dit all-in ticket voor kinderen vanaf 1 meter en volwassenen kost 19,00 euro in het laagseizoen en 20,00 euro in het hoogseizoen. Kinderen tussen 85 cm en 1 m betalen 5,00 euro. Tickets beschikbaar via www.plopsa.be aan het voordeeltarief van 17,00 euro. De kermis in Leiderdorp draait van zaterdag 26 april tot en met woensdag 30 april.

Bron : www.plopsa.be
.

Terug