www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

27 April 2008

Kermis Plein '40-'45 vernield

Van de attracties werden kabels en zeildoek doorgesneden. Ook werden ze met graffiti beklad. (Foto www.echo.nl)

GEUZENVELD-SLOTERMEER - Tien attracties, die deze week op Plein '40-'45 zouden staan om het 45-jarig jubileum van de markt op te luisteren, zijn vernield. Ze zijn beklad met graffiti en de zeildoeken werden met een scherp voorwerp bewerkt. Ook een elektrokast moest het ontgelden.

Alle exploitanten hebben inmiddels hun boeltje weer gepakt. Een Belgische exploitant, die niet met zijn naam in de krant wil, had maandagavond zijn attractie neergezet: 'Rond een uur of tien 's avonds waren we klaar en om één uur 's nachts werd ik gebeld dat de boel was vernield. Overal zit graffiti op en de kabels zijn doorgesneden. De precieze schade weet ik nog niet. Dit is heel triest.' De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Dennis Bastiani, voorzitter van de promotiecommissie van de markt, baalt er flink van: 'Het is een smet op de feestvreugde dat de kermis nu niet doorgaat. En we waren net zo lekker bezig. Gelukkig gaan alle andere feestelijkheden wel gewoon door.'

De feestweek duurt van dinsdag 22 tot en met zondag 27 april. Deze week gaat de zomerloterij van start, waarbij prachtige prijzen gewonnen kunnen worden. Op zaterdag wordt er een standwerkersconcours gehouden en op zondag zijn er roeiwedstrijden.

Bron, overgenomen met officiële toestemming : De Echo
.

Terug