www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

30 April 2008

Kermissen Ronse

De jaarlijkse voorjaarskermis op de Waalkade komt er aan. Van 24 tot en met 28 mei 2007 kunt u weer genieten van de vele attracties. Voor de kermis heeft het college een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen genomen. Welke dat zijn, leest u hieronder.

Maatregelen - Deze verkeersmaatregelen houden in, dat van zondag 4 mei vanaf 18.00 uur tot en met dinsdag 13 mei niet kunt parkeren op de beide parkeerterreinen aan de Waalkade. Daarnaast zijn tijdens de opbouw van de kermis vanaf zondag 4 mei tot en met woensdag 7 mei, de Veerweg en Havenkade voor wat betreft het gedeelte vanaf het cafetaria tot voor de uitweg (Veerweg) naar de Havendijk, gesloten verklaard voor bestuurders met uitzondering van (brom) fietsers. Het voetveer blijft normaal bereikbaar.

Het daadwerkelijk opbouwen van de kermis zal op maandag 5 mei starten uit respect voor de jaarlijkse Dodenherdenking op 4 mei.

Vooraankondiging en wegsleepregeling - Er zijn al vooraankondigingsborden geplaatst voor de afzetting van de Waalkade. Voertuigen die geparkeerd staan op de Waalkade krijgen een flyer op de voorruit, waarin extra aandacht wordt besteed aan het afzetten van het kermisterrein. Daarnaast is de wegsleepregeling van kracht. Dit betekent dat voertuigen die vanaf zondag 4 mei, 18.00 uur, geparkeerd staan op de Waalkade, op eigen kosten van de bestuurder, weggesleept worden.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : Gemeente Tiel
.

Terug