www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

7 Mei 2008

Plopsa-parken kleuren oranje tijdens meivakantie!

Spectaculaire stijging percentage Nederlandse bezoekers

De Belgische Plopsa-parken ontvingen sinds de start van de meivakantie ruim 68.000 bezoekers. Opvallend was de spectaculaire stijging van het percentage Nederlandse bezoekers. Plopsaland De Panne zag het percentage Nederlanders stijgen tot ruim een derde van de totale bezoekers. In Plopsa Indoor Hasselt, vlakbij de Belgisch-Nederlandse grens, kwam de afgelopen week 1 bezoeker op 2 uit Nederland. Ook Plopsa Coo bij de beroemde Watervallen kleurde de afgelopen dagen opvallend oranje.

Koninginnedag - De 3 Plopsa-parken ontvingen sinds de start van de meivakantie samen ruim 68.000 bezoekers. Deze goede cijfers zijn niet alleen te danken aan het goede weer maar ook aan de opvallende stijging van het percentage Nederlandse bezoekers. Plopsaland De Panne kreeg beduidend meer Nederlanders over de vloer. Het park aan de Belgische kust zag het percentage Nederlanders stijgen tot 35% van de totale bezoekers. Op Koninginnedag kwam zelfs 70% van de bezoekers in Plopsaland De Panne uit Nederland.

1 op 2 uit Nederland - In Plopsa Indoor Hasselt, vlakbij de Belgisch-Nederlandse grens, kwam de afgelopen week 1 bezoeker op 2 uit Nederland. Ook Plopsa Coo, het themapark aan de Watervallen van Coo kleurde de afgelopen dagen opvallend oranje.

Openingstijden - Tijdens de maand mei zijn Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt elke dag open van woensdag t.e.m zondag. Plopsa Coo is geopend van donderdag t.e.m zondag. De 3 Plopsa-parken zijn ook open op maandag 12 mei.

Voor de meest recente openingskalender kan je surfen naar : www.plopsa.be
.

Terug