www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

12 Mei 2008

Kermis Expo 2008 tijdens Tilburgse Kermis

Afgelopen jaren was er tijdens de Tilburgse Kermis een kermisexpositie. Deze kermis expositie werd georganiseerd door de Stichting Kermis Cultuur. Ook in 2008 zal er weer een fraaie Expositie georganiseerd worden door de Stichting Kermis Cultuur. De Stichting Kermis Cultuur is al volop bezig met de voorbereidingen er van. De Tilburgse kermis vind dit jaar plaats van 18 tot en met 27 juli 2008.

Ook dit jaar wordt de kermisexpo weer een zeer aantrekkelijk gebeuren met veel variatie. Enkele highlights zijn al bekend. Zo komen er lachspiegels en zal het meisje zonder hoofd ook haar opwachting maken.

De nodige aandacht zal besteed gaan worden aan Autopede. Deze Belgische firma bestaat 60 jaar. De firma Autopede is bij velen bekend van de prachtige auto's voor kinderattracties. Hele generaties hebben inmiddels rondjes gemaakt in een autopede-wagen in de draaimolen of kinderrijsschool. De prachtige auto's, brandweerwagens, tanks, raketwagens en andere attributen die deze firma maakt(e) krijgen vanwege het 60jarig jubileum een fraaie plaats.

Natuurlijk zal er ook dit jaar weer het nodige aan modelbouw te zien zijn. Zo zal ook de vice-voorzitter van de stichting Bert van Houten zijn eigen modellen tonen waaronder zijn inmiddels gedecoreerde rups.

Bron : Dhr. Bert van Houten, vice-voorzitter van de Stichting Kermis Cultuur
. Organisatie Kermis Expo 2008
.
.

Terug