www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

14 Mei 2008

Kermis dit jaar bij De Lockhorst

zaterdag 10 mei 2008 - SLIEDRECHT - Pubers kunnen op de foto met hun Gouden Kooi-held Dennis en de kleintjes kunnen zich vergapen aan Piet Piraat. Terwijl hun kinderen zoet zijn, kunnen ouders prijzen winnen tijdens een grote kermisverloting. De Winkelierskring Sliedrecht heeft in samenwerking met de kermisexploitanten een aantal acties opgezet om de kermis bij De Lockhorst te promoten. Van 22 tot en met 28 mei slaan de exploitanten hun 'tenten' neer in het Baggerdorp.

Aanvankelijk was het plan om de kermis op het Burgemeester Winklerplein te houden. Na protesten van winkeliers ('We zijn zeker niet tegen de kermis, maar wel tegen het feit dat we klanten verliezen'), besloot de gemeente de kermis te verplaatsen naar het parkeerterrein ten oosten van het zwembad De Lockhorst. ,,Deze plaats ligt ongeveer één kilometer uit het centrum van Sliedrecht en is goed bereikbaar per fiets en openbaar vervoer. Ook voor de kermisbezoeker die met de auto komt is er in de directe omgeving van de kermis volop parkeermogelijkheid", aldus een gemeentewoordvoerder. De kermis is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur en op zondag 25 mei de gehele dag gesloten. In de winkels rond het Burgemeester Winklerplein worden Euro-kermismunten uitgedeeld worden. Deze munten kunnen op de kermis besteed worden. Verder worden onder het winkelend publiek en aan de bezoekers van de kermis gratis loten verspreid waarmee vele prijzen te winnen zijn.

Het programma: Donderdag 22 mei: 15.30 uur: opening kermis door wethouder Remco van de Ven.

Vrijdag 23 mei: 19.00 uur: bezoek van Dennis, bekend van de Gouden Kooi.

Zaterdag 24 mei 15.00 uur: een bezoek van Piet Piraat, voor de allerkleinsten.

Woensdag 28 mei Familiedag, elke attractie heeft een speciale aanbieding. 20.00 uur: Grote kermisverloting met vele prijzen waaronder - 2 x 1 minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn - een dag gratis Efteling vieren voor vier personen - een volledig verzorgde barbecue met thuiskok - diverse andere prijzen

Loten zijn gratis verkrijgbaar bij alle winkeliers aan het Burgemeester Winkler plein en de kermisaatracties.

Bron, overgenomen met officiële toestemming van Kompas Sliedrecht
.
.

Terug