www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

16 Mei 2008

Almelo tapt uit zelfde vaatje als Bierhal Tilburg

(Bier)feest tijdens de Tilburgse kermis, foto : Tilburg.com

9 mei - ALMELO - Het deze week bekend geworden plan voor een bierhal tijdens de Almelose najaarskermis heeft het wijkplatform binnenstad 'onaangenaam' verrast. De combinatie van alcohol, muziek en de circa 1500 mensen die in het Almelo House een plek kunnen krijgen zal voor veel overlast zorgen, voorzien de binnenstadbewoners. Maar is die vrees gegrond?

In de stad waar jaarlijks in de laatste twee weken van juli tien dagen lang de grootste kermis van Nederland staat, neemt de Amstel Bierhal sinds veertien jaar een prominente plaats in.

Bedenker is Jean Pierre van der Meijs, een zoon van de stad Tilburg. Net als de organisatie in Almelo van plan is wordt in Tilburg één avond gereserveerd voor een vip-feest waarvoor kaarten moeten worden gekocht. "Dat is een geheel verzorgde avond, dus met eten en drinken en met bekende artiesten. Met name bij het bedrijfsleven is er veel belangstelling", zegt hij.

De andere avonden is de toegang gratis. Het is volgens Van der Meijs aan de sfeer te danken dat er in al die jaren nauwelijks problemen zijn geweest.

Bron, overgenomen met officiële toestemming : Twentsche Courant Tubantia
.

Terug