www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

18 mei 2008

Kermis Helmond-Brouwhuis van 17 tm 20 mei

Op zaterdag 17 mei start het jaarlijkse kermisfestijn in Brouwhuis. Deze staat bekend als één van de gezelligste dorpskermissen van Brabant.

De vierdaagse kermis is zeer in trek bij jong en oud. De attracties worden opgesteld op het Dorpsplein en de Peeleik. Er is voor elk wat wils. Naast kinderattracties zijn er de nodige vermaak-, gok- en behendigheidszaken. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten (oliebollen, suikerspin, etc.). De openingstijden van de kermis zijn 12.00 uur tot 24.00 uur, op zondag van 13.00 tot 24.00 uur.

Kermisconcert - Zondag 18 mei is er in café Bruheze aan de Peeleik 1 in Brouwhuis een gezellig kermisconcert door Harmonie en drumband Amicitia. Het concert begint om 12.00 uur en duurt tot 13.00 uur.

Wegafsluitingen - In verband met de organisatie van deze kermis zijn het Dorpsplein en de Peeleik (tussen Bruhezerweg en de Trambaan) voor doorgaand verkeer gesloten. De sluiting geldt van dinsdag 13 mei vanaf 18.00 uur tot en met woensdag 21 mei 22.00 uur.

Glascontainers verplaatst - Vanwege de kermis worden de glascontainers bij het parkeerterrein van Zaal Vissers vanaf dinsdag 13 mei tot en met woensdag 21 mei verplaatst naar het parkeerterrein bij het gemeenschapshuis De Loop aan de Peeleik.

Bron, overgenomen met officiële toestemming : Gemeente Helmond
.

Terug