www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

18 mei 2008

Kermis bij De Lockhorst met gevarieerd programma

Van 22 tot en met 28 mei 2008 wordt een grote kermis gehouden op het parkeerterrein ten oosten van het zwembad De Lockhorst. Deze plaats ligt ongeveer één kilometer uit het centrum van Sliedrecht en is goed bereikbaar per fiets en openbaar vervoer. Ook voor de kermisbezoeker die met de auto komt is er in de directe omgeving van de kermis volop parkeermogelijkheid. De kermis is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur en op zondag 25 mei de gehele dag gesloten.

De Winkelierskring Sliedrecht heeft in samenwerking met de kermisexploitanten een aantal leuke acties opgezet om de kermis bij De Lockhorst te promoten en daardoor een bezoek aan de kermis extra aantrekkelijk te maken. In de winkels rond het Burgemeester Winklerplein zullen Euro-kermismunten uitgedeeld worden. Deze munten kunnen op de kermis besteed worden. Verder zullen onder het winkelend publiek en aan de bezoekers van de kermis gratis loten verspreid worden waarmee vele aantrekkelijke prijzen te winnen zijn.

Het programma rond de kermis ziet er als volgt uit:

Donderdag 22 mei 15.30 uur: opening kermis door Wethouder Remco van de Ven.

Vrijdag 23 mei 19.00 uur: bezoek van DENNIS, bekend van de GOUDEN KOOI.

Zaterdag 24 mei 15.00 uur: een bezoek van PIET PIRAAT, voor de allerkleinsten.

Woensdag 28 mei FAMILIEDAG, elke attractie heeft een speciale aanbieding! 20.00 uur: Grote KERMISVERLOTING met vele prijzen waaronder - 2 x 1 minuut gratis winkelen bij de ALBERT HEIJN - een dag gratis EFTELING vieren voor 4 personen - een volledig verzorgde barbecue met THUISKOK - en diverse andere aantrekkelijke prijzen

Loten zijn GRATIS verkrijgbaar bij ALLE winkeliers aan het Burgemeester Winkler plein en de KERMISATTRACTIES & Tijdens de gehele kermis worden er ook KERMISEURO'S uitgedeeld door de winkeliers van het Burgemeester Winklerplein , die vrijelijk besteedbaar zijn bij een kermisattractie naar keuze.

Bron, overgenomen met officiële toestemming : Gemeente Sliedrecht
.

Terug