www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

5 juni 2008

Haarle loopt uit voor kermis

HAARLE - Haarle, zondagmiddag half vier. Ronkende kettingzagen, een stralende zon en een bomvol terras. De afsluitende middag van de Kermis Haarle is er één zoals de organisatie het voor ogen had.

Heel het dorp lijkt te zijn uitgelopen voor de kermis. Kinderen rennen heen en weer van terras naar kermis, jongeren hangen bier drinkend aan een tafel en de rest zit op of om het terras gezellig te praten. Vanuit de nagenoeg lege tent kijkt Martin Schoorlemmer, lid van de activiteitencommissie van de Kermis, tevreden naar het allegaartje van jong en oud op het terras.

Met twee biertjes in de hand, want de activiteiten in Haarle zijn achter de rug. ,,Ik ben vrij. Nu is het nog gezellig wat drinken en een beetje napraten met elkaar. Straks komt Henkie Wijngaard nog, en dan zit het er al weer op.'' Schoorlemmer kan met een goed gevoel terugkijken op het afgelopen weekend. Want het was geslaagd, rekent hij even voor: ,,Donderdag stijf uitverkocht. De zendamateuravond van vrijdag bleek een goede gok, want er was beduidend meer volk dan andere jaren. Zaterdag was het gewoon gezellig druk, net als altijd. En vandaag is perfect, gewoon perfect.''

Geslaagde avonden dus in Haarle, maar ook de zaterdagmiddag verliep vlekkeloos. Liefst twaalf teams deden mee aan de zeskamp. Gekke, onbenullige spelletjes onder de noemer Onderweg naar Morgen. En zondagmiddag de Houthakkersroadshow: ,,Dit jaar geen spelletjes meer op zondag. Gewoon rustig een biertje drinken, kijken naar de show. Na zo'n weekend is het fijn om relaxed af te sluiten.'' En dat doet Schoorlemmer dus ook. Met een glas bier in de hand, net als de rest van Haarle gisteren. In de stralende zon. Want het bleef wonderwel zo goed als droog dit weekend. Dat kan dus blijkbaar ook bij de Kermis in Haarle.

Bron : overgenomen met officiële toestemming De Stentor
.

Terug