www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

14 juni 2008

Prinsen en prinsessen komen naar Slagharen !

Wie worden er gekroond tot Mardi Gras Zomerprins en Zomerprinses van Attractiepark Slagharen?

De zomer wordt dit jaar wel heel passend en avontuurlijk ingeluid in Attractiepark Slagharen! Op de langste dag van het jaar, zaterdag 21 juni 2008, organiseert Attractiepark Slagharen een heuse Zomerprins en Zomerprinses Verkiezing! De verkiezing wordt gepresenteerd door Adje, bekend van TV. Daarnaast zal in de jury o.a. de Grootste Royaltykenner van Nederland plaatsnemen.

Op deze dag hebben alle kinderen die tussen de 4 en 9 jaar oud zijn én verkleed komen als Zomerprins of Zomerprinses, GRATIS toegang tot een prinsheerlijk dagje uit in Attractiepark Slagharen.

De kinderen kunnen hun prinselijke outfit showen aan alle parkbezoekers en deelnemen aan de “Mardi Gras Zomerprins en Zomerprinses Verkiezing” in het Circus/Showtheater in Attractiepark Slagharen. De uiteindelijke winnaars van de “Mardi Gras Zomerprins en Zomerprinses Verkiezing” winnen een Nintendo Wii Spelcomputer inclusief Wii Fit. Daarnaast worden de Mardi Gras Zomerprins en Zomerprinses natuurlijk met alle egards behandeld, zoals dat hoort bij een échte prins en prinses. Als kroon op de dag mogen de Zomerprins en Zomerprinses namelijk per koets meerijden in de Slagharen Zomerparade, zoals het een echte prins en prinses betaamt!

Het programma:

11.00 – 13.00 uur: GRATIS toegang kids (in de leeftijd van 4 t/m 9 jr.), mits verkleed als Zomerprins of Zomerprinses.

14.30 uur: “Mardi Gras Zomerprins en Zomerprinses Verkiezing” in het Circus/Showtheater.

16.00 uur: Winnaars per koets in de Slagharen Zomerparade.

Voor volwassenen en kinderen van 10 jaar of ouder geldt de normale entreeprijs à € 19,- p.p.

Voor meer info Attractie- & Vakantiepark Slagharen
.

Terug