www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

16 juni 2008

Bobbejaanland contracteert omliggende hotels en campings

Bobbejaanland richt in België en Nederland Travel Parks op

Met meer dan 50 attracties is Bobbejaanland één van Europa’s populairste pretparken. Na een dagje spanning en sensatie kan men vanaf nu op adem komen in één van de aangesloten hotels of campings van Travel Parks. De hotels en campings zijn per direct via www.travelparks.be te boeken. Bobbejaanland zocht de beste familie hotels in de buurt uit en negotieerde de scherpste prijzen. Op deze manier kunnen bezoekers de volgende dag relaxed en zonder zorgen de rest van de attracties aflopen of de allernieuwste attracties een tweede keer bezoeken om bijvoorbeeld revanche te nemen in de Banana Battle. Via de website van Travel Parks kan eenvoudig een hotel of camping geboekt worden waarbij de reisafstand tot Bobbejaanland maximaal een half uur bedraagt. Twee dagen Bobbejaanland en een overnachting inclusief ontbijt kan al gereserveerd worden vanaf € 47 per persoon. Uit een onderzoek onder de bezoekers van één van de aangesloten hotels van Travel Parks, Corsendonk Hotels, blijkt dat deze zeer tevreden zijn over deze nieuwe service. De vlotte bediening aan de kassa, het mooie hotel waar het zeer aangenaam verblijven is en het makkelijke online boekingssysteem werden als zeer positief ervaren.

Niek Groen, sales manager van Corsendonk Hotels: “Het online reserveringssysteem is zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk; de gasten vinden voldoende informatie terug over de verschillende accommodaties, kunnen onmiddellijk de beschikbare hotels en campings raadplegen en deze snel en efficiënt reserveren.”

Ook algemeen directeur Bobbejaanland Rudi Rasschaert is uitermate tevreden over deze nieuwe service: “Op deze manier kunnen onze gasten nog langer van alle attracties in Bobbejaanland genieten. Ik ben ervan overtuigd dat ook de overige toeristische trekpleisters in de Kempen hiervan zullen profiteren. Voor onze Nederlandse gasten is dit de ideale oplossing. Na een rustig ontbijtje kunnen de kinderen eindelijk revanche nemen op hun ouders in de Banana Battle of de spectaculaire nieuwe paardenshow bekijken.” Eind april ging ‘Dances with horses’ in première en opende Bobbejaanland de Banana Battle; de eerste van twee splinternieuwe attracties van dit seizoen die beide terug te vinden zullen zijn in het speciaal daarvoor ontworpen Banana Bos, een 2500m² groot oerwoud. In deze gethematiseerde en overdekte zone kun je je niet alleen amuseren maar ook even rustig verpozen met een drankje of een snack. Later dit seizoen pakt Bobbejaanland ook nog uit met een aantal grote evenementen, waaronder ‘Sterren op de dansvloer’, de ‘Zomerse Zondagen’ en ‘Kids Halloween’.

Alle informatie is ook terug te vinden op de vernieuwde website: www.bobbejaanland.be

Bron, overgenomen met officiële toestemming : Tourpress
.

Terug