www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

18 juni 2008

Kermis Someren-Eind

Kermis Someren-Eind

Komend weekend, van 21 tot en met 24 juni 2008, wordt de jaarlijkse kermis gehouden in Someren-Eind. Hieronder vindt u het kermisprogramma. Daarnaast een overzicht van de attracties met daarbij vermeld de rit- en spelprijzen, indien van toepassing.

Opening - Op zaterdag 21 juni begint de kermis met een kleurplaatwedstrijd voor de kinderen. Op deze dag kunnen vanaf 17.00 tot 17.45 uur alle kinderen hun kleurplaat die als lot geldt voor de kinderloterij in de ton bij de autoscooter deponeren. Om 18.00 uur vindt hier de trekking van de loterij plaats met een muzikale omlijsting van Harmonie Juliana. De kleurplaten worden verspreid op scholen, in de winkels en de horeca. De prijzen van deze loterij zijn diverse vrijkaartjes voor de kermisattracties in Someren-Eind.

De Vrolijke Kabouters en gratis Grote Loterij - Op dinsdag 24 juni zullen van 19.00 tot 21.00 uur de Vrolijke Kabouters op het kermisterrein aanwezig zijn. Zij zullen om 20.15 uur de trekking verrichten van een grote loterij, waarvan u een gratis lot op deze pagina vindt. Met dit lot kunt u mooie prijzen winnen. Zo zijn er twee ballonvaarten voor 1 persoon, een radiocassetterecorder met cd-speler, een discman, een radio, een walkman en nog een aantal andere leuke prijzen te winnen.

Aan deelname zijn de volgende regels verbonden: Vul op het lot in 't Contact uw naam en adres in en knip dit lot uit. Lever dit lot (één per persoon) op kermisdinsdag 24 juni tussen 19.00 en 19.30 uur in bij de daarvoor bestemde zuil bij de “Autoscooter”. De trekking van de loterij vindt plaats door de Vrolijke Kabouters om 20.15 uur bij de “Autoscooter”. Let op: prijzen worden alleen uitgereikt aan personen die bij de trekking aanwezig zijn en zich kunnen legitimeren. De prijzen dienen te worden geaccepteerd zoals deze worden aangeboden. Het kermisprogramma en de prijzen van deze loterij worden verzorgd door alle kermisexploitanten en de horecazaken van Someren-Eind, te weten: café ’t Eind, café Jan van Tieskes, Perwillies snackbar, partycentrum ’t Bruisend d’End, partycentrum De Plattevonder en cafetaria ’t Hart van Hout.

Attracties en ritprijzen: Autoscooter € 1,00 / Lunapark € 1,00 / Superrups € 1,00 / Draaimolen € 0,80 / Safari-trip € 1,50 / Wonderland Express € 1,00 / Boksbal € 0,50 / Schietsalon vanaf € 0,50 / Kanalenspel / Rolbalspel / Grijpkranen / Lijntrekspel / Pusher / Grill-House / Gebakkraam / Snoepkraam / Viskraam / Suikerspin/Popcorn /

Bron, overgenomen met officiële toestemming : Gemeente Someren
.

Terug