www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

18 juni 2008

Anubis Fandagen in Plopsaland De Panne

Op 21 en 22 juni 2008 vinden in Plopsaland De Panne voor de eerste keer de Anubis Fandagen plaats. Fans worden verwend met een Meet&Greet en een uniek optreden van Nienke.

Meet&Greet - Tijdens het weekend van 21 en 22 juni worden alle fans van de topjeugdreeks “Het Huis Anubis” in Plopsaland De Panne verwacht voor de allereerste Anubis Fandagen. Nienke, de hoofdrolspeelster, brengt enkele vrienden uit het internaat mee. Fans kunnen hun idolen van dichtbij ontmoeten tijdens de Meet&Greet.

Naast de Meet&Greet, worden de fans ook getrakteerd op een spetterend optreden van Nienke. Zij brengt samen met de populaire BEMBEM Band de grootste hits uit “Het Huis Anubis”.

1 euro korting! - Reserveer uw tickets via www.plopsa.be en geniet van het voordeeltarief van € 23,00 ipv € 24,00. De bezoeker krijgt de tickets onmiddellijk per e-mail toegestuurd waardoor eventuele wachtrijen aan de kassa vermeden worden.

Over Plopsa - Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 3 parken uit: het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de toeristische site Plopsa Coo. In 2009 opent Plopsa Indoor Coevorden, de eerste Nederlandse vestiging van Plopsa. De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. De 3 Plopsa-parken ontvingen vorig jaar meer dan 1,5 miljoen bezoekers. Ruim een vijfde van de bezoekers kwam uit Nederland. Naast de parken beheert Plopsa ook 2 Plopsa Winkels in Wijnegem Shopping Center en in Hasselt.

Meer informatie over Plopsa op : www.plopsa.be
.

Terug